Jackie Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 nie nawidze tych polskich suk ktore przyjezdzaja tu i tylko szukaja ktoregos z nich zeby pozniej sie pochwalic kolezankom ze ja mialam takiego.... Rypson, lubie Cie czytac, ale czasem to pierniczysz ze az przykro. Co ma nienawisc do tego kto komu [beeep] daje i jaki ma kolor skory? Jak dla mnie poki sie komus tym krzywdy nie robi to mozna sobie sypiac nawet z Eskimosami. PS. Moj maz jest bialy, jakby to kogos interesowalo
gabrielangel Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 Polki malo sie nie zeszcza z radosci bo maja czarnego chlopaka a on kiedy baka gada se dow[beeep] o polakach.... polskie kobiety sprzedaja sie tu za kolor skory.... bo to wielki szpan miec amerykanskiego chlopaka, czarnego albo innego kakrocia, dla mnie porazka... nie nawidze tych polskich suk ktore przyjezdzaja tu i tylko szukaja ktoregos z nich zeby pozniej sie pochwalic kolezankom ze ja mialam takiego.... wyglada na to ze ktos jest zaszdrosny o to ze polki sypiaja z murzynami, portorykami itd. a moze to kompleksy ? :shock: co to kogo obchodzi z kim jakas polka sypia ? a wiesz ze polacy sa jednym z najbardziej wymieszanych genetycznie narodowosci na swiecie ? wiesz ze w twojej zyle na 99% nie plynie czysta slowianska krew, tylko szwedzka, turecka, mongolska, niemiecka i dziesiatki innych ? :shock: no, to daj polkom i polakom sypiac z kim chca.
bumtarara Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 a amerykanie to 100% rdzenni mieszkancy ameryki północnej bez mieszania to chyba ich kraj jest bardziej zróżnicowany miło że wypowiedziały się kobiety temat uprawiania sexu z osobą o odmiennym kolorze skóry powinien być traktowany jako bardziej osobisty jeśli ktoś chce sie bzykać z kim popadnie to jego sprawa ale potrzeba też troche odpowiedzialności za to co się robi a co do chwalenia się to chyba nie ma za bardzo czym to nie są zawody czy wyścigi
gabrielangel Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 a amerykanie to 100% rdzenni mieszkancy ameryki północnejbez mieszania to chyba ich kraj jest bardziej zróżnicowany oczywiscie ze nie, ja tylko zwracam uwage na to ze niektorzy pisza polki dla polakow a to przeciez to samo. a nawet my jestesmy nawet bardziej wymieszani niz murzyni w ameryce. to tyle.
Venus Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 Odpowiedz na pytanie o zdolnosc do zawarcia malzenstwa: otoz jest to proste i oczywiste. Poligamia jest zakazana i kropka. I nie ma tu znaczenia fakt ze nikt tego przy wydaniu marriage license nie bedzie sprawdzal. Osoba podpisujaca akt malzenstwa jest zobowiazana przepisami prawnymi dotyczacymi poligamii. I jesli po podpisaniu aktu ktos zostanie zlapany na poligamii to konsekwencje sa niezbyc przyjemne.
ketrab Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 ale po co nam amerykanki jesli kazda polka czy zajeta w polsce czy nie, bedac na WAT wkoncu pomysli o tym i o tamtym. Ale ty pieprzysz od rzeczy czlowieku Chyba twoje nikle nadzieje na zainteresowanie w USA, bo nie wiem jak to inaczej nazwac Rozwala mnie u niektorych takie uogolnianie - naprawde uwazasz ze znasz wszystkie dziewczyny wyjezdzajace na W&T i ze mozesz byc pewien swoich slow ? czarne?? meksykanki??? oo stary to zes sie popisal z tymi orgiami ja bym sie wstydzil przyznac bo siuraka na smietniku nie znalazlem.... A niektorymi wypowiedziamy to moderator moglby sie zianteresowac. Sa to wypowiedzi rasistowskie :evil:
maciopa Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 Odpowiedz na pytanie o zdolnosc do zawarcia malzenstwa:otoz jest to proste i oczywiste. Poligamia jest zakazana i kropka. I nie ma tu znaczenia fakt ze nikt tego przy wydaniu marriage license nie bedzie sprawdzal. Osoba podpisujaca akt malzenstwa jest zobowiazana przepisami prawnymi dotyczacymi poligamii. I jesli po podpisaniu aktu ktos zostanie zlapany na poligamii to konsekwencje sa niezbyc przyjemne. Hm ciekawe dlaczego w obecnych czasach "poligamia" jest zakazana... rozumiem po wojnie gdy mężczyzn było mało, ale teraz? Jeśłi ktoś jest na tyle hmm niepoważny że decyduje się świadomie mieć dwie teściowe ;-). w końcu - zezwalamy na związki homoseksualne to czemu nie mamy pójśc w kierunku uwolnienia wszystkich związków?
monroe Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 ale po co nam amerykanki jesli kazda polka czy zajeta w polsce czy nie, bedac na WAT wkoncu pomysli o tym i o tamtym. Ale ty pieprzysz od rzeczy czlowieku Chyba twoje nikle nadzieje na zainteresowanie w USA, bo nie wiem jak to inaczej nazwac Rozwala mnie u niektorych takie uogolnianie - naprawde uwazasz ze znasz wszystkie dziewczyny wyjezdzajace na W&T i ze mozesz byc pewien swoich slow ? czarne?? meksykanki??? oo stary to zes sie popisal z tymi orgiami ja bym sie wstydzil przyznac bo siuraka na smietniku nie znalazlem.... A niektorymi wypowiedziamy to moderator moglby sie zianteresowac. Sa to wypowiedzi rasistowskie :evil: Popieram.
redoc Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 takie pare moich uwag : ) : 1. jesli wysylasz dziewczyne na wat do usa to mozesz byc niemal pewien, ze cie zdradzi (jezeli nie to jest zimnym głazem i wspolczuje ci ; ) ) .. ale nie przejmuj sie, wroci i cie bedzie nadal kochac )) 2. na florydzie bylem to a. meksykanki brzydkie b.czarne brzydkie c. biale extra - naprawde poezja, nie ma takich w polsce. 3. w atlancie -czarne miasto- czarni i meksykanie na zupelnie innym poziomie .. naprawde jest z kim sie zabawic i gdzie.. 4. w NYC do wyboru do koloru. niesamowite miasto.
monroe Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 1. jesli wysylasz dziewczyne na wat do usa to mozesz byc niemal pewien, ze cie zdradzi (jezeli nie to jest zimnym głazem i wspolczuje ci ; ) ) .. ale nie przejmuj sie, wroci i cie bedzie nadal kochac )) Taaaa... A świstak siedzi... Czekam na głosy słusznie oburzonych kobiet...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.