Skocz do zawartości

Zdrada w USA

mkkf

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie nawidze tych polskich suk ktore przyjezdzaja tu i tylko szukaja ktoregos z nich zeby pozniej sie pochwalic kolezankom ze ja mialam takiego....

Rypson, lubie Cie czytac, ale czasem to pierniczysz ze az przykro. Co ma nienawisc do tego kto komu [beeep] daje i jaki ma kolor skory? Jak dla mnie poki sie komus tym krzywdy nie robi to mozna sobie sypiac nawet z Eskimosami.

PS. Moj maz jest bialy, jakby to kogos interesowalo :)

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Polki malo sie nie zeszcza z radosci bo maja czarnego chlopaka a on kiedy baka gada se dow[beeep] o polakach.... polskie kobiety sprzedaja sie tu za kolor skory....  bo to wielki szpan miec amerykanskiego chlopaka, czarnego albo innego kakrocia, dla mnie porazka... nie nawidze tych polskich suk ktore przyjezdzaja tu i tylko szukaja ktoregos z nich zeby pozniej sie pochwalic kolezankom ze ja mialam takiego....

wyglada na to ze ktos jest zaszdrosny o to ze polki sypiaja z murzynami, portorykami itd. a moze to kompleksy ? :shock:

co to kogo obchodzi z kim jakas polka sypia ? a wiesz ze polacy sa jednym z najbardziej wymieszanych genetycznie narodowosci na swiecie ? wiesz ze w twojej zyle na 99% nie plynie czysta slowianska krew, tylko szwedzka, turecka, mongolska, niemiecka i dziesiatki innych ? :shock:

no, to daj polkom i polakom sypiac z kim chca.

Napisano

a amerykanie to 100% rdzenni mieszkancy ameryki północnej

bez mieszania

to chyba ich kraj jest bardziej zróżnicowany

miło że wypowiedziały się kobiety

temat uprawiania sexu z osobą o odmiennym kolorze skóry powinien być traktowany jako bardziej osobisty

jeśli ktoś chce sie bzykać z kim popadnie to jego sprawa

ale potrzeba też troche odpowiedzialności za to co się robi

a co do chwalenia się to chyba nie ma za bardzo czym to nie są zawody czy wyścigi

Napisano
a amerykanie to 100% rdzenni mieszkancy ameryki północnej

bez mieszania

to chyba ich kraj jest bardziej zróżnicowany

oczywiscie ze nie, ja tylko zwracam uwage na to ze niektorzy pisza polki dla polakow a to przeciez to samo. a nawet my jestesmy nawet bardziej wymieszani niz murzyni w ameryce. to tyle.

Napisano

Odpowiedz na pytanie o zdolnosc do zawarcia malzenstwa:

otoz jest to proste i oczywiste. Poligamia jest zakazana i kropka. I nie ma tu znaczenia fakt ze nikt tego przy wydaniu marriage license nie bedzie sprawdzal. Osoba podpisujaca akt malzenstwa jest zobowiazana przepisami prawnymi dotyczacymi poligamii. I jesli po podpisaniu aktu ktos zostanie zlapany na poligamii to konsekwencje sa niezbyc przyjemne.

Napisano
ale po co nam amerykanki jesli kazda polka czy zajeta w polsce czy nie, bedac na WAT wkoncu pomysli o tym i o tamtym. :)

Ale ty pieprzysz od rzeczy czlowieku :) Chyba twoje nikle nadzieje na zainteresowanie w USA, bo nie wiem jak to inaczej nazwac :o

Rozwala mnie u niektorych takie uogolnianie - naprawde uwazasz ze znasz wszystkie dziewczyny wyjezdzajace na W&T i ze mozesz byc pewien swoich slow ? :)

czarne?? meksykanki??? oo stary to zes sie popisal z tymi orgiami ja bym sie wstydzil przyznac bo siuraka na smietniku nie znalazlem....

A niektorymi wypowiedziamy to moderator moglby sie zianteresowac. Sa to wypowiedzi rasistowskie :evil:

Napisano
Odpowiedz na pytanie o zdolnosc do zawarcia malzenstwa:

otoz jest to proste i oczywiste. Poligamia jest zakazana i kropka. I nie ma tu znaczenia fakt ze nikt tego przy wydaniu marriage license nie bedzie sprawdzal. Osoba podpisujaca akt malzenstwa jest zobowiazana przepisami prawnymi dotyczacymi poligamii. I jesli po podpisaniu aktu ktos zostanie zlapany na poligamii to konsekwencje sa niezbyc przyjemne.

Hm ciekawe dlaczego w obecnych czasach "poligamia" jest zakazana... rozumiem po wojnie gdy mężczyzn było mało, ale teraz? Jeśłi ktoś jest na tyle hmm niepoważny że decyduje się świadomie mieć dwie teściowe ;-). w końcu - zezwalamy na związki homoseksualne to czemu nie mamy pójśc w kierunku uwolnienia wszystkich związków?

Napisano
ale po co nam amerykanki jesli kazda polka czy zajeta w polsce czy nie, bedac na WAT wkoncu pomysli o tym i o tamtym. :)

Ale ty pieprzysz od rzeczy czlowieku :) Chyba twoje nikle nadzieje na zainteresowanie w USA, bo nie wiem jak to inaczej nazwac :o

Rozwala mnie u niektorych takie uogolnianie - naprawde uwazasz ze znasz wszystkie dziewczyny wyjezdzajace na W&T i ze mozesz byc pewien swoich slow ? :)

czarne?? meksykanki??? oo stary to zes sie popisal z tymi orgiami ja bym sie wstydzil przyznac bo siuraka na smietniku nie znalazlem....

A niektorymi wypowiedziamy to moderator moglby sie zianteresowac. Sa to wypowiedzi rasistowskie :evil:

Popieram.

Napisano

takie pare moich uwag : ) :

1. jesli wysylasz dziewczyne na wat do usa to mozesz byc niemal pewien, ze cie zdradzi (jezeli nie to jest zimnym głazem i wspolczuje ci ; ) ) .. ale nie przejmuj sie, wroci i cie bedzie nadal kochac :o))

2. na florydzie bylem to a. meksykanki brzydkie b.czarne brzydkie c. biale extra - naprawde poezja, nie ma takich w polsce.

3. w atlancie -czarne miasto- czarni i meksykanie na zupelnie innym poziomie .. naprawde jest z kim sie zabawic i gdzie..

4. w NYC do wyboru do koloru. niesamowite miasto.

Napisano
1. jesli wysylasz dziewczyne na wat do usa to mozesz byc niemal pewien, ze cie zdradzi (jezeli nie to jest zimnym głazem i wspolczuje ci ; ) ) .. ale nie przejmuj sie, wroci i cie bedzie nadal kochac :o))

Taaaa...

A świstak siedzi...

Czekam na głosy słusznie oburzonych kobiet...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...