Keyser Soze Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 Dziekuje, no wlasnie sie w koncu musze zarejsetrowac jako wyborca, no i bede sie starac nie opuscic zadnej okazji by wyrazic swoj glos czy to lokalnie czy tez w sklai kraju - przynajmniej bede upowazniony do narzekania jesli cos bedzie nie tak sie dzialo po wyborach ;-) A sygnaturke poprawilem, powinna teraz hulac niczym kamaz na wolnych obrotach.
Keyser Soze Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2012 Wlasnie wrocilem z kolejnej ceremonii, dzis moje kumpela dostawala obywatelstwo, naprawde fajne uczucie.
Keyser Soze Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2012 Przegladalem stare fotki i natknalem sie na jedna, ktora chcialbym tutaj zaprezentowac, szczegolnie ze jest na niej uwieczniony Geniusz naszych czasow, jest ich niewielu, Stephen Hawking jest jednym z nich i tak sie sklada, ze Jason Becker, ktory jest Geniuszem muzycznym, rowniez cierpi na ALS.......... https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/208736_10150158632942592_709412591_7239346_6433757_n.jpg Tutaj filmy o nim, poswiecce chwilke, naprawde warto bowiem mimo cierpienia, sa to bardzo budujace doswiadczenia: Reportaz z lokalnej TV Zwiastun filmu dokumentalnego z ub. roku: Plus jedno nagranie z czasow gdy byl nastolatkiem, jeszcze przed choroba http://www.youtube.com/watch?v=zfKD8c-WBMA
Dominik.FL Napisano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2012 Keyser Soze: jaki świat jest mały! Czytam sobie forum, trafiam na opowieść fajnego gościa, który jest pozytywnym przykładem emigranta, czytam dalej jego historię, jak to wygrał bilet do USA w TVP i przypominam sobie koleszkę z siłki na MOS'ie w Pruszkowie, koło "Mechaników", który podobny bilet miał okazję wygrać 12 lat temu. Myśle sobie: niemożliwe! A jednak. Świat jest mały drogi kolego. Cieszę się że z tej naszej naszej mieściny miałeś okazję i chęć się wyrwać i zacząć nowe życie w US. Cieszę się jak widze takie jak Twoje podejście do tematu... Gratulacje i wszystkiego dobrego chłopaku. Może któregoś słonecznego dnia się spotkamy na amerykańskiej ziemi :-)
terrorystka Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 Keyser! hah, no świetna ta Twoja historia ;D oby jak najwięcej takich pozytywnych ludzi ;D Od razu i mi się humor poprawił Gratuluję i kibicuję w dalszych podbojach Bay Area =]
Armani12 Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 A ja mam pytanie 'nie z tej beczki': Jakie stacje radiowe mozesz mi polecic w ktorych presenter rozmawia z sluchaczami ktorzy do niego dzwonia przez telefon?
Sun Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 Keyser normalnie zostałam dziś twoją fanką Fantastyczna historia, mega pozytywna. A miałam pisać pracę na zaliczenie echhhh pora zejść na ziemię i do roboty Pozdrawiam i czekam na dalsze twoje posty
Keyser Soze Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2012 Dzieki za mile slowa, nie bylo mnie tu troche.....Sorki za zwloke w odp, zlosliwosc rzeczy martwych, padl mi jeden z dwoch laptopow - ten nowszy, no i caly czas uzywam starszego, na ktorym nie mialem zapamietanych hasel do 99% stron, plus ten lap jest wolniejszy od raczkujacego dziecka... Jak sie ogarne to cosik tu klepne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.