Skocz do zawartości

GC i zycie w Bay Area.......... ;-) ......[wlasnie mija rok]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziekuje, no wlasnie sie w koncu musze zarejsetrowac jako wyborca, no i bede sie starac nie opuscic zadnej okazji by wyrazic swoj glos czy to lokalnie czy tez w sklai kraju - przynajmniej bede upowazniony do narzekania jesli cos bedzie nie tak sie dzialo po wyborach ;-)

A sygnaturke poprawilem, powinna teraz hulac niczym kamaz na wolnych obrotach.

• Odpowiedzi 353
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Przegladalem stare fotki i natknalem sie na jedna, ktora chcialbym tutaj zaprezentowac, szczegolnie ze jest na niej uwieczniony Geniusz naszych czasow, jest ich niewielu, Stephen Hawking jest jednym z nich i tak sie sklada, ze Jason Becker, ktory jest Geniuszem muzycznym, rowniez cierpi na ALS..........

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/208736_10150158632942592_709412591_7239346_6433757_n.jpg

Tutaj filmy o nim, poswiecce chwilke, naprawde warto bowiem mimo cierpienia, sa to bardzo budujace doswiadczenia:

Reportaz z lokalnej TV

Zwiastun filmu dokumentalnego z ub. roku:

Plus jedno nagranie z czasow gdy byl nastolatkiem, jeszcze przed choroba http://www.youtube.com/watch?v=zfKD8c-WBMA

• 4 tygodnie później...
Napisano

Keyser Soze: jaki świat jest mały!

Czytam sobie forum, trafiam na opowieść fajnego gościa, który jest pozytywnym przykładem emigranta, czytam dalej jego historię, jak to wygrał bilet do USA w TVP i przypominam sobie koleszkę z siłki na MOS'ie w Pruszkowie, koło "Mechaników", który podobny bilet miał okazję wygrać 12 lat temu.

Myśle sobie: niemożliwe!

A jednak. Świat jest mały drogi kolego. Cieszę się że z tej naszej naszej mieściny miałeś okazję i chęć się wyrwać i zacząć nowe życie w US. Cieszę się jak widze takie jak Twoje podejście do tematu...

Gratulacje i wszystkiego dobrego chłopaku. Może któregoś słonecznego dnia się spotkamy na amerykańskiej ziemi :-)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Keyser! hah, no świetna ta Twoja historia ;D oby jak najwięcej takich pozytywnych ludzi ;D

Od razu i mi się humor poprawił ;)

Gratuluję i kibicuję w dalszych podbojach Bay Area =]

Napisano

Keyser normalnie zostałam dziś twoją fanką :) Fantastyczna historia, mega pozytywna.

A miałam pisać pracę na zaliczenie echhhh pora zejść na ziemię i do roboty :)

Pozdrawiam i czekam na dalsze twoje posty :)

• 1 miesiąc później...
Napisano

Dzieki za mile slowa, nie bylo mnie tu troche.....Sorki za zwloke w odp, zlosliwosc rzeczy martwych, padl mi jeden z dwoch laptopow - ten nowszy, no i caly czas uzywam starszego, na ktorym nie mialem zapamietanych hasel do 99% stron, plus ten lap jest wolniejszy od raczkujacego dziecka... Jak sie ogarne to cosik tu klepne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...