Skocz do zawartości

Gotowanie po amerykańsku

Jackie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

To jest forum o gotowaniu a nie poradnik o tym co robic zeby doopa nie rosla. To sie robi zaprzeczenie tematu watku.

Prosze sobie zalozyc osobny watek o sposobach tracenia kalorii. Ten watek jest o ich nabieraniu.

:):P:D

Napisano

To jest forum o gotowaniu a nie poradnik o tym co robic zeby doopa nie rosla. To sie robi zaprzeczenie tematu watku.

Prosze sobie zalozyc osobny watek o sposobach tracenia kalorii. Ten watek jest o ich nabieraniu.

:):P:D

faktycznie zeszliśmy trochę z tematu, ale mógłbyś nas napomniec nieco mniej wulgarnie.
Napisano

a "doopa" to po jakiemu?

tak sie pisze bo czasem automatyczna cenzura forum (nie wiem czy taka tu jest) wycina post. a drugi raz nie chcialoby mnie sie pisac... :)

a odczytac stare amerykance potrafia bez problema... ;)

Napisano

jest automatyczna cenzura :)

he, mialem nosa... :P

przydalaby sie automatyczna cenzura na "szczegolnych znawcow" jezyka polskiego.

Moze chociaz tlumacz z lubelskiego na polski...?. :D

Napisano

Ja jeszcze slowo o Big Lots - to jest dyskont typu nigdy nie wiesz, co zastaniesz ;) Np. ostatnio po raz pierwszy zastalam wedlowskie delicje po $1.50 za paczke (w polskim sklepie dwa razy tyle). Produkty Polan czasem sa w duzych ilosciach, czasem tylko po kilka sztuk. Po prostu jest zasada, ze jak cos jest, to sie bierze na zapas… kapuste kiszona maja swietna z marchewka wlasnie, robilam z niej pierogi na Wigilie, wyszly super.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...