Anubis Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Mówiłam już, że sa tu nalesniki w proszku? Czy masz na myśli pancake mix?
Misuzu Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Krusteaz Buttermilk Pancake Mix. To Chyba to
andyopole Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 To jest forum o gotowaniu a nie poradnik o tym co robic zeby doopa nie rosla. To sie robi zaprzeczenie tematu watku. Prosze sobie zalozyc osobny watek o sposobach tracenia kalorii. Ten watek jest o ich nabieraniu.
Sara Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 To jest forum o gotowaniu a nie poradnik o tym co robic zeby doopa nie rosla. To sie robi zaprzeczenie tematu watku. Prosze sobie zalozyc osobny watek o sposobach tracenia kalorii. Ten watek jest o ich nabieraniu. faktycznie zeszliśmy trochę z tematu, ale mógłbyś nas napomniec nieco mniej wulgarnie.
andyopole Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Taka sama czesc ciala jak reka czy noga...:-) ;-) :-D Po slasku bedzie np. "rzyc".
Malgorzata77 Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Taka sama czesc ciala jak reka czy noga...:-) ;-) :-D Po slasku bedzie np. "rzyc". a "doopa" to po jakiemu?
andyopole Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 a "doopa" to po jakiemu? tak sie pisze bo czasem automatyczna cenzura forum (nie wiem czy taka tu jest) wycina post. a drugi raz nie chcialoby mnie sie pisac... a odczytac stare amerykance potrafia bez problema...
andyopole Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 jest automatyczna cenzura he, mialem nosa... przydalaby sie automatyczna cenzura na "szczegolnych znawcow" jezyka polskiego. Moze chociaz tlumacz z lubelskiego na polski...?.
Nigella Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Ja jeszcze slowo o Big Lots - to jest dyskont typu nigdy nie wiesz, co zastaniesz Np. ostatnio po raz pierwszy zastalam wedlowskie delicje po $1.50 za paczke (w polskim sklepie dwa razy tyle). Produkty Polan czasem sa w duzych ilosciach, czasem tylko po kilka sztuk. Po prostu jest zasada, ze jak cos jest, to sie bierze na zapas… kapuste kiszona maja swietna z marchewka wlasnie, robilam z niej pierogi na Wigilie, wyszly super.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.