Paulina_89 Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Kto jeszcze odlicza dni? https://www.youtube.com/watch?v=d2ZNaLQD60Y Jak zobaczyłam ten filmik to dostałam gęsiej skórki
Malgorzata77 Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Co prawda w tym momencie nie leca ale moje ulubione to "Homeland", "American Horror Story", "The Killing" i "Boardwalk Empire". Zaczelam ogladac tez "Bates Motel" - interesujacy A z komediowych to ostatnio u mnie rzadzi "The Office" ze Stevem Carellem:)
Sara Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Wlasnie obejrzelismy z mezem pierwszy sezon Office! Idzimy kupic drugi sezon Jesli ktos nie ogldal serialu Przyjaciele, to polecam. Dla mnie najlepszy serial komediowy, jaki kiedokolwiek wyprodukowano! Ogladam rowniez: Desperate Housewives, Dexter, True Blood, Glee oraz Downton Abbey. Przczytalam wszystkie wydane ksiazki z serii "The Song of ice and fire", nie moge sie doczekac kolejnej. Zabieramy sie teraz z mezem za serial. Mam nadzieje, ze nie zawiedzie, bo ksiazki byly genialne...
Gość Violonczela Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Ja się zachwycam polskie: -Alternatywy 4 -Zmiennicy amerykańskie: -Lost -Hannibal to jest polska klasyka , dodalabym jeszcze Misia i Rejs..
kzielu Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Ja nieustannie Elementary i Bing Bang....
Paulina_89 Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2014 Ja 48 dni Dobrze, ze mi sie semestr na studiach zaczal to szybciej zleci
River Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2014 Kto jeszcze odlicza dni? Jak zobaczyłam ten filmik to dostałam gęsiej skórki Ja:) Pozatym walkuje od nowa 24:)
Justi_87 Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2014 Ja dopiero odkrylam Downtown Abbey i nie moge sie oderwac
rzecze1 Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2014 Ze starych - Friends, Prison Break pierwszy i drugi sezon (ucieczka po Ameryce), Frasier (do tej pory lubie obejrzec jeden lub dwa zapomniane odcinki, trzeba zwrocic uwage, ze Frasier traci duzo gdy ogladany z lektorem), Ally McBeal (watki prawne ciekawe). Z obecnie nadawanych - Big Bang (pieknie sie rozwinal, sezon 7 uwazam za jeden z najlepszych), 2 Broke Girls, How I Met Your Mother (ostatnie dwa sezony to nujda, ale juz ogladam zeby zobaczyc jak ja pozna...), Family Guy. Poza tym od czasu do czasu 2.5 Man, Anger Management, i nowy Brooklyn 99, jest ok nawet.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.