myszoneria Napisano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 i juz cie lubie!!! zwlaszcza za ten pierwszy. Miło mi! Btw - dobry opis w stopce masz A co do dyskusji o BB - wolno się rozkręcał w pierwszym sezonie, ale jak już zaskoczył, to trzymał równy poziom praktycznie do końca. Chociaż 5-ty sezon nie był aż tak genialny, jak 3 i 4. Natomiast Better Call Saul ogląda się od początku świetnie i póki co wydaje mi się serialem doskonałym. Ciekawe, ile sezonów zamierzają wypuścić.
ilon Napisano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 Tez zaczelam ogladac Better Call Saul, ale poki co nie mam jeszcze Netflixa, wiec nie moge dokonczyc. Ogladalam tez Orange is a new black. Na poczatku mega mnie ten serial denerwowal, ale nie mialam wtedy nic innego na DVD wiec ogladalam dalej. W 2 sezonie troche mnie juz wciagnal, taki dosc glupiutki serial dla babeczek. Wyszedl jakis czas temu nowy sezon, wiec tez sobie obejrze. ;D
riti Napisano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 Świat wg kiepskich ^^ nowe odcinki mają zupełnie inne treści niż dawne, bardzo pokazuje mentalności ludzi
andyopole Napisano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 Świat wg kiepskich ^^ nowe odcinki mają zupełnie inne treści niż dawne, bardzo pokazuje mentalności ludzi Znaczy taki bardziej inteligentny? W Polsacie? Jakim stary, takim zdziwiony!
KaeR Napisano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 Znaczy taki bardziej inteligentny? W Polsacie? Jakim stary, takim zdziwiony! ...a przerwa reklamowa trwa minute.
andyopole Napisano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 ...a przerwa reklamowa trwa minute. No nie, w to nie uwierzę.
Jim Beam Napisano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2016 Miło mi! Btw - dobry opis w stopce masz Milo spotkac bratnia dusze The Wire rzadzi Wszystkim ktorzy nie znaja serdecznie polecam, moim zdaniem najlepszy serial jaki widzialem. Oczywiscie nie klazdemu bedzie sie podobal, trzeba sie w niego wkrecic i wsluchac, ale w oryginale jest nie do pobicia, dialekt Baltimore i te kilmaty. Ile razy jestem w tym miescie mysle o The Wire.
myszoneria Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2016 The Wire nie robił miastu najlepszej reklamy, dlatego mnie po obejrzeniu serialu jakoś tam nie ciągnie Na ile oceniasz wierność tego jak się Baltimore prezentuje w stosunku do tego, co pokazano na ekranie?
KaeR Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2016 The Wire nie robił miastu najlepszej reklamy, dlatego mnie po obejrzeniu serialu jakoś tam nie ciągnie Na ile oceniasz wierność tego jak się Baltimore prezentuje w stosunku do tego, co pokazano na ekranie? Bylem w Baltimore przed objerzeniem serialu i jest chyba gorzej w rzeczywistosci. :> Kiepsko jest juz w samym centrum, gdzie bardzo szybko zaczyna sie "lepsza" okolica. W restauracji przy nabrzezu dostalem rade od kelnera, zeby po posilku kierowac sie prosto do samochodu i bron boze nie lazic po okolicy. Bylo juz po zmroku to fakt, ale poza bardzo scislym centrum nie jest za ciekawie. Zaczalem ogladac The Blacklist. Serial ma wysokie oceny i przewaznie tylko kilka negatywnych komenatarzy, ale po dwoch odcinkach blizej mi do tych negatywnych niz do zachwytu. Idea moze ciekawa, ale wszystko jest troche przerysowane a FBI jawi sie jako banda idiotow... Zobaczymy jak bedzie dalej...
myszoneria Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2016 No to nieźle z tym Baltimore. A The Blacklist jest na mojej, nomen omen, czarnej liście. Trafił tam bez oglądania, bo podobno na początku jest fajny, a psuje się z czasem. Tyle jest seriali, że wolę zrobić wstępny odsiew na podstawie recenzji i skupić się na tym, co najciekawsze. Dlatego mało nowości zazwyczaj oglądam. A do tych z tv ogólnodostępnej podchodzę szczególnie podejrzliwie, bo oprócz psucia się lubią być też nagminnie kasowane. Brak zakończenia jest szczególnie denerwujący i demotywuje do sięgania po serial* * nie dotyczy klasyków, jak Deadwood
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.