Saka Napisano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2009 Wyslalem dokumenty (email) 2 kwietnia, ze mam wszystko zgromadzone i jestem gotow na interview. Odpowiedz, ze otrzymali i zaktualizowali moja sprawe ,dostalem 7 kwietnia i teraz moje pytanie ile czekaliscie na wyznaczenie daty spotkania? W watku o czasach oczekiwania zauwazylem, ze jest to okolo 5 tygodni, a przeciez trzeba zrobic jeszcze badania lekarskie przed interview. Ile czasu czekaliscie na paczke i date interview i czy dodatkowo informuja w jakis sposob o terminie przez email? Dziekuje z gory za odpowiedzi
marta1986 Napisano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja po wysłaniu wszystkich papierów do ambasady dostałam dalsze instrukcje , z terminem rozmowy po 10 dniach(nie otrzymalam zadnego maila , wszystko bylo wyslane poczta tradycyjna) a na badania i termin mialam rowno 4 tygodnie. Badania zalatwia sie w jeden dzien ( tak bylo w moim przypadku ) a potem czekalam juz tylko na rozmowe. Sumujac dali mi miesiac na badania i przygotowanie do rozmowy Rozmowe mialam 17 kwietnia teraz czekam na paszport... pozdrawiam
KW Napisano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2009 Wyslalem dokumenty (email) 2 kwietnia, ze mam wszystko zgromadzone i jestem gotow na interview. Odpowiedz, ze otrzymali i zaktualizowali moja sprawe ,dostalem 7 kwietnia i teraz moje pytanie ile czekaliscie na wyznaczenie daty spotkania? W watku o czasach oczekiwania zauwazylem, ze jest to okolo 5 tygodni, a przeciez trzeba zrobic jeszcze badania lekarskie przed interview. Ile czasu czekaliscie na paczke i date interview i czy dodatkowo informuja w jakis sposob o terminie przez email?Dziekuje z gory za odpowiedzi Tu mozesz znalezc terminarz spotkan na Kwicecien dla m.in. wiz K1 nie wiem jak czesto to uaktualniaja, ale moze bedzie szybciej niz list poczta http://polish.poland.usembassy.gov/poland-...ppointment.html tu mozesz poczytac o badaniach lekarskich http://polish.poland.usembassy.gov/root/pd...-apr-3-2009.pdf chyba te sama kartke papieru dostaniesz wraz z zaproszeniem, wiec mozesz sie juz przygotowac
Saka Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 Ok, a wiec zaczynam sie powoli denerowac. Dokumenty DS-230 i WRW odeslalem, 2 tygodnie temu otrzymalem emaila, ze sprawa zostala zaktualizowana i wkrotce otrzymam informacje poczta z terminem interview oraz instrukcjami. Czy jest jakis czas oczekiwania na wyznaczenie interview? Czy telefon do ambasady moze pomoc i jezeli tak to na jaki numer najlepiej dzwonic? Obawiam sie, ze ewentualna przesylka mogla utknac gdzies na poczcie
sly6 Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 mozesz zadzwonic pod ten numer telefonu: Informacja telefoniczna, wizy imigracyjne - Warszawa +(48) (22) 625 10 42 - czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00 – 12.00 i 14.00 - 16.00.
Saka Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzieki wielkie, mila pani powiedziala mi, ze jeszcze nie ustalili terminu, ze maja na to okolo miesiaca- pracownicy na urlopach. No coz uspokoilem sie i teraz moge spokojnie czekac
KW Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 ...W watku o czasach oczekiwania zauwazylem, ze jest to okolo 5 tygodni... Kiedy wysylales papiery, Moze tez sie dopiszesz do listy
Saka Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 Zamiarzalem sie dopisac, gdy dostane juz termin interview, aby zrobic to za jednym razem. Nie chce balaganu robic z ciaglym edytowaniem/wklejaniem postow
Saka Napisano 7 Maja 2009 Zgłoś Napisano 7 Maja 2009 Ok, a wiec szykuje sie na badania, ktore mam jutro i chce sie upewnic, ze niczego nie zapominam - paszport - zdjecie paszportowe - numer wrw - karta szczepien - pieniadze Chyba o niczym nie zapomnialem? Z gory dzieki za ewentualna korekte lub sprawdzenie mnie.
marta1986 Napisano 8 Maja 2009 Zgłoś Napisano 8 Maja 2009 niczego nie zapomniałes! tylko pieniadze powinny byc na pierwszym miejscu powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.