Skocz do zawartości

Wiza K1 Same Zmartwienia

puma01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Czy gwarancje finansowe- druk I-134 musz abyc potwierdzone notarialnie? Wlasnie doczytalem na zaproszeniu z ambasady, ze musza byc podpisane i potwierdzone notarialnie, co to wlasciwie znaczy? Mam ten druk podpisany przez narzeczona i to wszystko. Z gory dzieki za odpowiedz

Napisano

Aha, ale ponoc na nowym druku juz nie trzeba poswiadczac tego notarialnie. Widac ambasada ma stare druki :( Dzieki za odpowiedz sly6.

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/men...00048f3d6a1RCRD

I cytat z linku powyzej:

You must sign Form I-134 in your full name. (Note: Signing Form I-135 is under penalty of perjury under U.S. law). For this reason, it is not necessary to sign Form I-134 before a notary, nor to have your signature notarize after you sign it.

Napisano

Tak, tak na PW sie kontaktowalem, a w watku to juz tylko dla potomnych napisalem o tym :( Dziekuje wam obu za pomoc.

Napisano

Witam wszystich forumowiczów.

Na imię mam Maciek. Pojawiam się tutaj ponieważ potrzebuje pomocy, porady... Chcę wyjechać do "Stanów". Rozważam wizę narzeczeńską oraz H2B. Zależy mnie na czasie. Która opcja może być najlepszą? W grę wchodzi także małżenśtwo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...