Skocz do zawartości

Wiza K1 Same Zmartwienia

puma01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A Twoja przyszla zona moze wziasc z Toba slub w Polsce bez problemow?

jak nie to pozostaje k-1 i slub w USA,poczytasz o tym na forum bo masz pare tematow co jest lepsze,szybsze ...

jak chcesz byc w USA na stale to wiza k-1,,wiza na pobyt staly bedzie najlepsza

Napisano

nie ma żadnych przeciwskazań. Jest wolna, nie była nigdy mężatką. Nie wiem co mogłoby stać na przeszkodzie. Chcemy byc razem a na razie USA wydaje się być najlepsza opcją. Jedyny problem, jak mnie tam przepchać :(

W Polsce jestem od miesiąca. Wyprowadziłem się niedawno z Islandii, podróżowałem przez kilka miesięcy. Teraz jestem Tutaj. Nie mam jeszcze stałej pracy. ważne jest ile to wszystko może zając czasu i jakie są realne szanse na dostanie wizy w sytuacji w jakiej jestem...

Napisano

zle mnie zrozumiales,,,przeciwskazania jakie sa to ze moze nie ma obywatelstwa polskiego a wtedy musi sie miec kwit z sadu aby slub byl w Polsce ,o tym poczytasz na forum jak z tym jest a wtedy to sie przeciaga w czasie i wtedy najlepszym rozwiazniem jest wiza narzeczenska..

wazne abys nie byl karany za pewne przestepstwa czy to w Polsce czy tez w Islandii bo z tamtad tez bys mial zaswiadczenie o niekaralnosci..

http://polish.poland.usembassy.gov/poland-...rtificates.html

Napisano

NO TAK... Obywatelstwa nie ma...(a sąd to w Polsce?) Karany za nic nigdzie nie byłem. Zaświadczenie o niekaralności z Islandii mam, ale pewnie bedzie wymagane jakieś świeższe jak przyjdzie do składania papierów. Moje jest z października 2008.

Napisano

Sad w Polsce i jak duzo bedzie miec spraw to sobie poczekasz i dlatego tez lepiej juz zlozyc papiery na k-1 ...

Tak jak napisalem , na forum jest szeroko napisane,,tzw plusy i minusy przy wizie k-1 i wizie na laczenie rodzin.milej lektury zycze :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...