pacio177 Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Napisano 6 Września 2011 bylem zalatwiany przez urzedniczke wraz z ciocia. mozliwe jest ze sie cos pomylila i wbila mi te same daty tu i tu ktore sa datami wjazdu ?
makdonald Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Napisano 6 Września 2011 mam owalna pieczatke , identyczna jak ta wbita na wizie i jest w srodku tej owalnej pieczatki data SEP 04 2011 czerwona czcionka mam owalna pieczatke , identyczna jak ta wbita na wizie i jest w srodku tej owalnej pieczatki data SEP 04 2011 czerwona czcionka widzisz ? malo ze nadgorliwi to jeszcze napalili sie jakichs chwastow
makdonald Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Napisano 6 Września 2011 bylem zalatwiany przez urzedniczke wraz z ciocia. mozliwe jest ze se cos pomylila i wbila mi te same daty tu i tu ktore sa datami wjazdu ? o bosz.... to malo ze nadgorliwi i nacpani to jeszcze lesbijki....sodomia i gomoria w tej hameryce, ....hehehehe paciu w swietle tych faktow pozwalam ci pozostac w hameryce na stale ( za kare ze byles bad boy)
pacio177 Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Napisano 6 Września 2011 no ok zarty zartami ale moglbys mi powiedziec czy to jest wporzadku czy cos jest nie tak ?
pelasia Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Napisano 6 Września 2011 najwyrazniej sie pomylili i wbili ci zla date. prawdopodobnie bedziesz musial troche sie tlumaczyc nastepnym razem. zachowaj swoje boarding passes z samolotu aby miec dowody i pewnie bedzie ok. nie stresuj sie na zapas
pacio177 Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Napisano 6 Września 2011 ok.A moze pojechac na lotnisko albo do jakiegos urzedu ? i probowac to wyjasnic ?
kzielu Napisano 7 Września 2011 Zgłoś Napisano 7 Września 2011 Czerwoną czcionką jest zawsze data wjazdu - data wyjazdu łącznie z kategorią wizy jest zwykle namazana na I-94 długopisem - przyjrzyj się dokładnie...
pacio177 Napisano 7 Września 2011 Zgłoś Napisano 7 Września 2011 dlugopisem mam tylko wpisane B2 i nic poza tym
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.