Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
On 4/22/2023 at 3:11 PM, kzielu said:

Problemy - jak ktoś kiedyś miał - to przy wylocie. Wpuścić to Cie muszą.

Naszczescie nie bylo zadnych problemow. :D Jak zwykle balam sie na zapas. Czas teraz na dlugi i nudny lot.

• Like 3
Napisano

Ja powracam do mojego tematu Monachium. Bilety kupione. Mam jedynie 1.5h na przesiadke. Wystarczy? Gdybym sama leciala, to bym nawet sie nie martwila ale lece z dzieckiem, wiec chce byc przygotowana na wszystko( taka juz moja natura :P). I czy tam tez samoloty do bramek nie podjezdzaja i ludzi do autobusow wrzucaja? 

Napisano

W Monachium 1.5h powinno starczyć na luzie.  Loty regionalne może się zdarzyć, że są obsługiwane samolotami, które nie podjeżdżają do bramek "i ludzie są wrzucani do autobusów". Z rezerwacji możesz zapewne wyczytać jakim typem samolotu będziesz podróżowała i z tego mozna wywnioskować, czy będzie to przez gate, czy przez autobus. Jak przyślesz co masz wpisane w rezerwacji to chętnie ci z tym pomogę.

• Dziękuję! 1
Napisano

We Frankfurcie chyba juz zawsze podstawiają autobusy pod samoloty. Ostatnio jak lecialam z Denver to tez. Juz nie pamiętam kiedy tam pod gatea podjechali. A te autobusy zjadaja ogromna ilość czasu dla tych co musza się pospieszyć. Do Monachium lece airbus a350-900, podobno najniewygodniejszy dla sfery economy ale tylko taki z Denver puszczają. 

Napisano
49 minutes ago, pelasia said:

We Frankfurcie chyba juz zawsze podstawiają autobusy pod samoloty. Ostatnio jak lecialam z Denver to tez. Juz nie pamiętam kiedy tam pod gatea podjechali. A te autobusy zjadaja ogromna ilość czasu dla tych co musza się pospieszyć. Do Monachium lece airbus a350-900, podobno najniewygodniejszy dla sfery economy ale tylko taki z Denver puszczają. 

To ten prawie na 100% będzie dkołowany do gate i wyjdziesz przez rękaw. A dalej czym lecisz?

Napisano (edytowane)
10 minutes ago, mcpear said:

To ten prawie na 100% będzie dkołowany do gate i wyjdziesz przez rękaw. A dalej czym lecisz?

Dalej lece malutkim do Poznania, tam to podjedziemy na 100% autobusem. Rekaw pewnie wiekszy od samolotu canadair regional jet 900.

Dziekuje wszystkim serdecznie za wszelkie informacje! 

Edytowane przez pelasia