truski27 Napisano wczoraj o 11:22 Zgłoś Napisano wczoraj o 11:22 Tak nadaję bagaż , wiza ważna jeszcze 3 lata dziękuję Cytuj
andyopole Napisano 22 godziny temu Zgłoś Napisano 22 godziny temu Kiedyś wylatywałem z WAW-AMS-PDX i wszyscy MUSIELI się wyklikac w kiosku, (nie było języka polskiego!) A potem znów do check-in i tradycyjna odprawa. Cytuj
kzielu Napisano 22 godziny temu Zgłoś Napisano 22 godziny temu 11 minutes ago, andyopole said: Kiedyś wylatywałem z WAW-AMS-PDX i wszyscy MUSIELI się wyklikac w kiosku, (nie było języka polskiego!) A potem znów do check-in i tradycyjna odprawa. Ja WAW-AMS-XXX (zwykle DTW) albo WAW-CDG-XXX (te same okienka odprawy w WAW dla KLM i AF -240-243 o ile dobrze pamietam) latam kilka razy w roku - przez ostatnie 25 lat pewnie ponad 200 razy albo wiecej - i nigdy niczego w zadnym kiosku nie klikalem. Handling musial miec zly dzien albo cos.... Cytuj
andyopole Napisano 19 godzin temu Zgłoś Napisano 19 godzin temu (edytowane) To było dobrych parę lat temu. Akurat zainstalowali kioski, może chcieli je przetestować? Zapamietalem dlatego ze gdy szukalem w nim jezyka obslugi nie znalazlem polskiego. Gdy potem pytalem na check in czy to mozliwe (bo moze nie umiem klikac?) pani z desku potwierdzila ze swiezo kupione i jeszcze polskiego nie zaistalowali, poza tym, dodala, ze to lotnisko miedzynarodowe i polski przeciez niepotrzebny. Taka byla (ruda) malpa nieuprzejma... Edytowane 19 godzin temu przez andyopole Cytuj
pelasia Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu U mnie w Denver to w tym tygodniu na granicy, nawet do ręki mojego paszportu nie wzięto. Przez tą face recognition wszystko im wyskakuje w systemie. Kolejka obywateli była 4 razy dłuższa niż turystów. Chyba bitą godzinę się postało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi