jkb Napisano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Lot round trip z PL do US prawie zawsze będzie tańszy niż z US do PL. Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Lot round trip z PL do US prawie zawsze będzie tańszy niż z US do PL. Niestety... Nie miałam o tym pojęcia . Człowiek się uczy całe życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 a do tego nie bedzie biletow na okres 6 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter87 Napisano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ja lecę 2-3 czerwca jakoś. 3 czerwca to mam tam już być, czyli wychodzi na to, ze raczej 2. Będę brał to co jest najtańsze i najprawdopodobniej z Time 4 Travel- mają fajną ofertę dla uczestników Camp America. W razie nie otrzymania wizy jest anulacja i zwrot chyba bez 500zł. Można za 400zł przebookować. I płatność jest w 2 ratach Studenta to urządza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajfi Napisano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 1 lutego, 9:10 z Warszawy do Dusseldorfu i potem o 12:20 do Chicago... Lufthansa oczywiście bilet kupowałem 16 stycznia, mam od razu powrotny na 29 kwietnia. Cena: 1,7k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter87 Napisano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 na mlecznych podróżach podali info, ze są promocje z kilku miast w Polsce do NY i Chicago. Loty Kwiecień- wrzesień. Można znaleźć nawet za 1900zł. Jakbym miał juz wizę to bym już kupował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 leci ktoś do Polski po 18 marca? (ja jeśli polecę, to najprawdopodobniej będę miała przesiadkę w Washington D.C., a kolejną w Munich, Germany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Co to znaczy "po 18 marca"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 hmm, to chyba znaczy 19 marca lub później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No to ja wtedy lecę Nie 19 marca tylko później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi