asik997 Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Wrocław - Frankfurt - San Francisco - 30.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Waw-Ams-Bos 26.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adii Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 15.06 WWA - NY (JFK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiM Napisano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 02.06 lot bezpośredni Warszawa - Chicago Kto leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Heh lecę do Berlina ale taka trasa ze pewnie nie znajde tu kompana. PDX-Toronto-Kopenhaga-TXL a nazad zamiast Kopenhagi - LHR. W DNIACH 2-12 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 A ja do Rzymu - sluzbowo... CVG-CDG-FCO 6 maja FCO-CDG-CVG 12 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 15 maj - NY - LV 19 maj - LV - LA 22 maj - LA - DC BTW - moja mama zapytala mnie dzis (leci Krakow - Londyn - NY) co w przypadku jak kupi jakies alko na bezclowej w Krakowie - zwina jej to w Londynie czy jak? Nie wiedzialam gdzie zapytac, jak ktos bylby taki uprzejmy poinformowac kolezanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 normalnie pakuja w zalakowana torbe daja do srodka rachuchek i to jest wazne 24h. i to musi miec jak bedzie leciala przez londyn to tam nie ma takiego normalnego transitu tylko jest bramka z tego co pamietam. i nie moze z tym wyjsc poza strefe(np. na miasto ) bo jej potem nie wpuszcza z wieksza flacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Ok - dziekuje bardzo. Watpie, ze bedzie wychodzic, bo to pierwszy lot z przesiadka i w ogole, wiec pewnie bedzie sie stresowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 15 maj - NY - LV 19 maj - LV - LA 22 maj - LA - DC BTW - moja mama zapytala mnie dzis (leci Krakow - Londyn - NY) co w przypadku jak kupi jakies alko na bezclowej w Krakowie - zwina jej to w Londynie czy jak? Nie wiedzialam gdzie zapytac, jak ktos bylby taki uprzejmy poinformowac kolezanke Nie powinni. Gdyby leciala dalej z NY to by musiala przelozyc do bagazu nadawanego w NY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi