Tomasz Jamka Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 29 minut temu, FunnyRedAngel napisał: Skyscanner mi wlasnie pokazal bilet do Denver z Warszawy za $660, wylot 27 stycznia na 2 tyg. One-way $423 Dziękuję za podjęcie tematu. Bardzo pomogła mi pelasia . Okazało się że trzeba szukać biletu w dwie strony a nie jedną. Przy lotach w dwie strony ceny są rozsądne. Ja szukałem lotu tylko do DEN. Cena była okropna. Ale przy bilecie KRK-DEN i DEN-KRK - cena to około 3 tyś zł. Więc kupuję w dwie strony i biletu DEN-KRK nie będę realizował. Cytuj
Amy Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 Lece 01/02-22/02 Atlanta-Frankfurt-Gdansk Lufthansa i moj bilet tez do najtanszych nie nalezal, 1589 $ Cytuj
rzecze1 Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 2 godziny temu, Amy napisał: Lece 01/02-22/02 Atlanta-Frankfurt-Gdansk Lufthansa i moj bilet tez do najtanszych nie nalezal, 1589 $ WOW! To jest w przedziale promocyjnych biletów międzykontynentalnych w biznes klasie. Kiedy kupowałaś? Obecnie ten lot jest dostępny za $1376, i właściwie tylko dlatego, ze jest z jedną przesiadką, jeśli leciec przez Chicago i Wawę LOT-em to jest juz za $1093... Tomasz Jamka ma rację, bilety w jedną stronę są często wielokrotnie drozsze, choc w tym przypadku ceny Polska - Denver wydają się normalne (w drugą stronę ceny są juz niepowazne), ale tez moze to zalezec od strony z której się kupuje. Cytuj
Amy Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2017 (edytowane) 9 godzin temu, rzecze1 napisał: WOW! To jest w przedziale promocyjnych biletów międzykontynentalnych w biznes klasie. Kiedy kupowałaś? Obecnie ten lot jest dostępny za $1376, i właściwie tylko dlatego, ze jest z jedną przesiadką, jeśli leciec przez Chicago i Wawę LOT-em to jest juz za $1093... Tomasz Jamka ma rację, bilety w jedną stronę są często wielokrotnie drozsze, choc w tym przypadku ceny Polska - Denver wydają się normalne (w drugą stronę ceny są juz niepowazne), ale tez moze to zalezec od strony z której się kupuje. Bilet zostal kupiony w zeszlym tygodniu, premium economy, z tego wzgledu, ze mozna zabrac dwie walizki do 23 kg nie latam niczym innym co ma wiecej, niz jedna przesiadke, szkoda mojego czasu i nerwow Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Amy Cytuj
rzecze1 Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2017 5 godzin temu, Amy napisał: Bilet zostal kupiony w zeszlym tygodniu, premium economy, (...) A, no to sprawe wyjasnia. Milej podrozy, z tego co slyszalem PE Lufthansy jest calkiem przyjemna! Cytuj
Jenniferita Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2017 Czy ktoś planuje lecieć na początku marca do NYC z Krakowa lub Warszawy? Norwegian mają dobrą cenę, macie jakieś doświadczenia z tymi liniami? Cytuj
cee Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2017 na początek marca do PHX proszę o info jakbu ktoś miał jakiegoś niuslita Cytuj
ales_89 Napisano 27 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2017 26.04.2017 KTW-FRA-BOS Lufthansa, leci ktoś jeszcze? Cytuj
motorolnik Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2017 Nowy Jork KRK-JFK-KRK, Swiss 14 czerwca - 13 lipca. Cytuj
Mateusz35 Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 1 czerwca lece warszawa chicago... leci ktos? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi