Mariola818 Napisano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Ktoś leci w najbliższym czasie do NY lotnisko Kennedy z Warszawy , linie LOT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edytka2k Napisano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 W dniu 1.07.2021 o 07:06, Mariola818 napisał: Ktoś leci w najbliższym czasie do NY lotnisko Kennedy z Warszawy , linie LOT? Pewnie już nieaktualne, ale ja na początku września lecę przez Cancun (14 dni) do NY na lotnisko JFK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanekMielecki Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Jeśli nic się nie pochrzani w międzyczasie to w drugiej połowie stycznia lecę do Atlanty. Edytowane 10 Grudnia 2021 przez JanekMielecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon44 Napisano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Lot zaplanowany na 9 stycznia do Atlanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanarek13 Napisano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 Czesc... ja wlasnie planuje lot do Atlanty w marcu i zastanawiam sie czy jest jakas roznica w locie przez AMS i locie przez Londyn? Czy ktoras opcja jest lepsza w tej chwili? Jestem zaszczepiona 3 dawkami, przed wylotem zrobie test, ESTA mam, czy cos jeszcze potrzeba? Jesli znajdziesz chwilke, to daj potem znac jak poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 4 hours ago, kanarek13 said: Czesc... ja wlasnie planuje lot do Atlanty w marcu i zastanawiam sie czy jest jakas roznica w locie przez AMS i locie przez Londyn? Czy ktoras opcja jest lepsza w tej chwili? Jestem zaszczepiona 3 dawkami, przed wylotem zrobie test, ESTA mam, czy cos jeszcze potrzeba? Jesli znajdziesz chwilke, to daj potem znac jak poszlo Amsterdam ma, moim zdaniem, o wiele lepiej oznaczone lotnisko, bardziej przyjazne podróżnym. Przez Londyn leciałam tylko raz i w porównaniu z AMS to był mega bałagan. Wydaje mi się, że nie ma znaczenia czy Amsterdam czy London, jeśli chodzi o zasady covidowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 Kiedyś miałem przesiadkę w LHR. Na monitorze był wyświetlony mój lot z notatka że nr Gate będzie podany godzinę przed odlotem. Czekam i czekam, czas minął a numeru nie podają. Pomimo 5 lat mieszkania w UK zapomniałem o godzinnej różnicy czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanarek13 Napisano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 8 hours ago, margherita_s said: Amsterdam ma, moim zdaniem, o wiele lepiej oznaczone lotnisko, bardziej przyjazne podróżnym. Przez Londyn leciałam tylko raz i w porównaniu z AMS to był mega bałagan. Wydaje mi się, że nie ma znaczenia czy Amsterdam czy London, jeśli chodzi o zasady covidowe. Ok, wlasnie najbardziej chodzilo mi o te covidowe sprawy LHR juz przerabialam, to wiem jak to wyglada, gate'y American so na jakims totalnym koncu lotniska gdzie z godzine trzeba sie przedzierac w AMS nigdy nie bylam, moze warto sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 41 minutes ago, kanarek13 said: Ok, wlasnie najbardziej chodzilo mi o te covidowe sprawy LHR juz przerabialam, to wiem jak to wyglada, gate'y American so na jakims totalnym koncu lotniska gdzie z godzine trzeba sie przedzierac w AMS nigdy nie bylam, moze warto sprobowac Ja bym raczej brala AMS,w tych czasach chyba bezpieczniejszy. Anglia nie jest w Schengen, więc cholera wie co będzie. Przed swietami czytalam jak kobieta leciała do Berlina z przesiadka w Londynie ( mieszka przy granicy z niemcami) więc tam konczy swoja podroz, i mimo ze na LHR byla tylko tranzytem nie została wpuszczona do Niemiec bo Ci zamknęli sie na przylatujących z Wielkiej Brytanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 AMS (na ktorym bylem dobrze ponad 200 razy, zreszta nie tylko w samym terminalu ale odwiedzialem KLM Maintenance wiele razy) to jedno z najbardziej przyjaznych w EU lotnisk do przesiadek. Jezeli druga opcja jest LHR to podjecie decyzji zajelo by mi jakies 0.001 sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi