mi0706 Napisano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 hmmm tak myslalem tylko gdzie kupic bilety od innego przewoznika tak fizycznie:)) moze jestem juz troche za nowinkami ale jednak rzeczy typu bilet wole kupic niz drukowac z emaila i pozniej panikowac ze cos zle zrobilem:)) chyba ze wymyslam:)) Żeby cię bardziej przekonać do takich biletów powiem, że kupowanie biletów przez internet jest tak proste jak posługiwanie się tym forum. Jak ktoś używa również "twarzoksiążki" to dobrze jest mieć w lubianych strony takie jak fly4free, loter itp. co rusz podrzucają nowe promocje na tanie loty (posty pochodzą od forumowiczów). Można złapać w ten sposób loty za grosze. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misfer Napisano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Cholera z każdym postem uświadamiam sobie jaki jestem (byłem:P) zacofany kupując w locie (fizycznie)....poza tym dzisiaj dzwoniłem do lufthansy (uparty dalej szukałem fizycznie biletu) i przez telefon i fizycznie jest o 250zl drożej niż na internecie bo dochodzą jakieś opłaty serwisowe czy coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Cholera z każdym postem uświadamiam sobie jaki jestem (byłem:P) zacofany kupując w locie (fizycznie)....poza tym dzisiaj dzwoniłem do lufthansy (uparty dalej szukałem fizycznie biletu) i przez telefon i fizycznie jest o 250zl drożej niż na internecie bo dochodzą jakieś opłaty serwisowe czy coś takiego... a do tego jak zrobisz check-in przez internet to możesz sobie miejsce wybrać! no i szukaj biletów przez pośrednika np. expedia(kropka)com, dostaniesz taki bilet kilka stówek tańszy niż na stronie przewoźnika. Ja tak kupiłem WAW-NYC za 582USD/os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 fizycznie jest o 250zl drożej niż na internecie bo dochodzą jakieś opłaty serwisowe czy coś takiego... No pewnie. Przecież do takiej sprzedaży potrzebne jest biuro i człowiek w tym biurze, który przecież musi dostać pensję. Nie ma co się dziwić że doliczają do biletu. Co do hotelu, na np. expedii możesz szukać i lotu i hotelu na raz w pakiecie. Tylko że widziałem jakieś negatywne opinie na temat bookowania hotelu przez ten portal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 co do kupowania to nalezy poznac zasady kupna,zwrotu itd aby sie nie okazalo ze tani bilet jest ale nalezy kupic nowy aby np zmienic date Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 co do kupowania to nalezy poznac zasady kupna,zwrotu itd aby sie nie okazalo ze tani bilet jest ale nalezy kupic nowy aby np zmienic date No, racja! ale czy każdy kupując bliet zakłada, że będzie zmieniał datę? Ok, odpowiesz, że będą i takie przypadki, ale przecież nie ubezpieczysz się na każdą ewentualność, a chodzi o podróżowanie za rozsądną cenę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 mi0706 nie mozna niczego zakladac ale nalezy wiedziec jakie sa zasady danego biletu wiesz ile bylo tematow na forum,jak byly pytania czy da sie cos zmienic,oddac bilet lub jakbym wiedzial-wiedziala to bym takiego biletu nie wziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dla wszystkich zainteresowanych. LOT będzie robił trzydniową promocję, w której bilety będą za 50%. Mają być również trasy interkontynentalne. Więcej info: http://www.fly4free.pl/pll-lot-bilety-tansze-do-50-trzydniowa-promocja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misfer Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Super dzięki za info...właśnie w środę mam kupować bilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1718 Napisano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam! chciałam się zapytać czy ktoś leci 22 czerwca 2013 roku do Nowego Jorku z Krakowa z przesiadkami w Monachium:) Mam lecieć do dziadków na wakacje jednak był by to dla mnie pierwszy lot w życiu i jeszcze z przesiadką: Wiadomo z kimś zawsze raźniej Jeśli lecisz tym samym lotem daj mi znać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi