truski27 Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu Tak nadaję bagaż , wiza ważna jeszcze 3 lata dziękuję Cytuj
andyopole Napisano 5 godzin temu Zgłoś Napisano 5 godzin temu Kiedyś wylatywałem z WAW-AMS-PDX i wszyscy MUSIELI się wyklikac w kiosku, (nie było języka polskiego!) A potem znów do check-in i tradycyjna odprawa. Cytuj
kzielu Napisano 4 godziny temu Zgłoś Napisano 4 godziny temu 11 minutes ago, andyopole said: Kiedyś wylatywałem z WAW-AMS-PDX i wszyscy MUSIELI się wyklikac w kiosku, (nie było języka polskiego!) A potem znów do check-in i tradycyjna odprawa. Ja WAW-AMS-XXX (zwykle DTW) albo WAW-CDG-XXX (te same okienka odprawy w WAW dla KLM i AF -240-243 o ile dobrze pamietam) latam kilka razy w roku - przez ostatnie 25 lat pewnie ponad 200 razy albo wiecej - i nigdy niczego w zadnym kiosku nie klikalem. Handling musial miec zly dzien albo cos.... Cytuj
andyopole Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu (edytowane) To było dobrych parę lat temu. Akurat zainstalowali kioski, może chcieli je przetestować? Zapamietalem dlatego ze gdy szukalem w nim jezyka obslugi nie znalazlem polskiego. Gdy potem pytalem na check in czy to mozliwe (bo moze nie umiem klikac?) pani z desku potwierdzila ze swiezo kupione i jeszcze polskiego nie zaistalowali, poza tym, dodala, ze to lotnisko miedzynarodowe i polski przeciez niepotrzebny. Taka byla (ruda) malpa nieuprzejma... Edytowane 1 godzinę temu przez andyopole Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi