truski27 Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu (edytowane) W Chicago : ) wiecie co ja tu nastawiona na kontole nie wiadomo jakie haha jak wysiadlam z samolotu to po 10 minutach juz bylam po rozmowie z oficerem i na walizke czekalam ze 40 min. Na deklaracji celnej ten oficer mi napisal (1) i juz ide na exit zadowolona a tam oficer daje mi numerek 1 i mam isc na lewo lol … wiec ide i patrze a tam napis secondary lol i juz serce w gardle.. podchodze kobieta pyta skad przyleciałam czy mam jakieś jedzenie, mieso hehe, rosliny ? Kazala wrzucic walizke na tasme i plecak i gosciu pokazal kciuk w góre i do exit wiec to tak a co ciekawe nie wiem na ile moge tu byc chociaz i tak ja zostaje 17 dni moge to online sprawdzic podobno ? Edytowane 8 godzin temu przez truski27 Cytuj
mcpear Napisano 5 godzin temu Zgłoś Napisano 5 godzin temu https://i94.cbp.dhs.gov/search/recent-search Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi