AirExpress Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 hi Mysle ze gdyby KW stawala do obywatelstwa po 5 latach to nie bylo by problemu , ale po 3 to urzednika sie wydaje za krotko i byc moze ze powatpiewaja w malzenstwo . Papierek do doslania to pretekst , maja watpliwosci co do malzenstwa - bo malo to polek nagle zakochiwalo sie na turystycznej w obywatelach usa , duzo starszych od siebie , a biedaczki w Polsce to szczescia w milosci nie mialy , a w usa milosc jak grom z jasnego nieba na nie spadla , i moze rowniez za to chca troche prztyczka dac kazac czekac na obywatelstwo.
sly6 Napisano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2009 AirExpress tylko ze KW wyjechala na wizie narzeczenskiej k-1
AirExpress Napisano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2009 Hi sly , ale co to urzednikow obchodzi , zreszta ilu amerykancow do polski przyjezdza po zone , a ile polek na work & travel lub au pair poznaje amerykancow , i pozniej wracaja do kraju tylko po to by zalatwic vize K . Nie wiem slay ile i czy byles w usa , ale uwiez mi ze w kazdym wiekszym miescie jest disco club gdzie spotykaja sie operki z wielu krajow bu upolowac obywatela
sly6 Napisano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2009 AirExpress a ile jest takich w Polskich klubach w Chicago ze sie szuka meza wiem o tym doskonale ,znam to od wczesnych lat 90-tych jak sie maja sprawy co nie oznacza ze mam kogos za to potepiac ..to jest kazdego wybor i jak znajdzie milosc to tylko trzeba takiej osobie pogratulowac
kubakj Napisano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2009 Polki myslalem, ze sa bardzo nachalne na obywateli, ale Azjatki sa jeszcze gorsze Wystarczy, ze wezmie sie paszport do clubu jako ID i szkoda pisac. Kopara mi opadla co sie dzialo.
AirExpress Napisano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2009 Hi Oczywiscie ze nie mozna potepiac dziewczyn jesli faktycznie chca zalozyc rodzine a nie zrobic goscia na papiery , chodzi tu o urzednikow ktorzy czasami krzywo patrza na takie malzenstwa i sie czepiaja wszystkiego.
kubakj Napisano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2009 No pewnie jak koreanka ma 23 lata ledwo skladajaca zdania po amerykansku, a facet 45 lat i gada tylko po hiszpansku i sie kochaja hehe zwlaszcza po 3 miesiacach dzikiego zwiazku. Ja bez zadnego przeszkolenia do rozpoznawania lipnego malrzenskiego to widze, a co by bylo po przeszkoleniu ??
KW Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2009 Uffffff Dostalam zaproszenie na przysiege na 24 Lipca
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.