monika555 Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki jkb za informację. Rzeczywiście tego nie wiedziałam. Myslałam ,że mam już wszystko zapłacone. A tu niespodzianka. Sly6 ja od ponad roku jestem stałą bywalczynią forum , ale bez logowania. To Forum i wypowiedzi niektórych wiele mnie nauczyły i wiele zrozumiałam na temat prawa emigracyjnego. za co wielkie dzięki. Ale mówiąc szczerze od Ciebie jako administratora spodziewać się mogłam czegoś więcej niż wytykanie nieznajomości tematu. Pozdrawiam. Cytuj
tinki Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki jkb za informację. Rzeczywiście tego nie wiedziałam. Myslałam ,że mam już wszystko zapłacone. A tu niespodzianka. Sly6 ja od ponad roku jestem stałą bywalczynią forum , ale bez logowania. To Forum i wypowiedzi niektórych wiele mnie nauczyły i wiele zrozumiałam na temat prawa emigracyjnego. za co wielkie dzięki. Ale mówiąc szczerze od Ciebie jako administratora spodziewać się mogłam czegoś więcej niż wytykanie nieznajomości tematu. Pozdrawiam. Ale nie masz sie o co obrazac, przeciez Sly6 nie jest duchem swietym i nie moze wiedziec, ze Ty juz od roku bywasz na Forum....skoro jestes anonimowa.... Tez pozdrawiam Cytuj
grumete Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 hej, mam pytanie petycja była składana na mnie na otrzymanych własnie wizach mojej żony i dzieci jest taka adnotacja: Valid olny if Acc/FTJ Father/Mother/Spouse czyli Ważne tylko jeśli Acc/FTJ Ojcec/Matka/Małżonek ale co chodzi z tą adnotacją? czy to chodzi o ważność wizy czy ze musimy wyjechać wszyscy razem? bo ja chciałem wyjechać wcześniej żeby załatwić mieszkanie, pracę i szkołę, czy możemy wyjechać osobno? Edit: ech się pospieszyłem bo w między czasie na forum znalazłem taki post z odpowiedzią: W wizie mojej żony jest napisane: "Valid only if Acc/FTJ Father/Mother/Spouse" - czyli musi wlecieć na teren USA ze mną jako głównym aplikantem, tak? Acc - accompanied FTJ - follow to join Nie musi wleciec z Toba, ale Ty musisz wleciec pierwszy po czym ona musi dolaczyc w czasie waznosci wizy. tak więc znalazłem odpowiedź na zadane pytanie, sorki że zaśmiecam ale to wszystko z radości że po 13 latach oczekiwania mamy wreszcie "zezwolenie" na wjazd do usa prosiłbym tylko o potwierdzenie thx Cytuj
kzielu Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 Ważna tylko jeżeli osoba ją posiadająca towarzyszy lub "follow to join" czyli wjeżdża po głównym beneficjencie żeby do niego dołączyć. Posiadacz może wyjechać osobno ale równocześniej lub po beneficjencie - nie przed nim. Cytuj
ewa k Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 DZIEN DOBRY Mam pytanie ,czy ktos wie jak wyglada sponsorowanie syna nieletniego, przez matke obywatelke USA ? Syn przebywa w USA nie legalnie Cytuj
sly6 Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 a wjechal na wizie czy przez zielona granice? Cytuj
ewa k Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 a wjechal na wizie czy przez zielona granice? na wizie turystycznej Cytuj
euro2012 Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 cześć , mam pytanie moje Priority Date jest 02 January 2002 , i własnie mam case complete Moja kategoria to F3 , i teraz pytanie kiedy kiedy spodziewać się daty na interview, ??? z góry dziękuje. pozdrawiam ) Cytuj
jkb Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 Całkiem niedługo Prawdopodobnie kwestia 1-2 miesięcy Cytuj
matimax Napisano 13 Maja 2013 Zgłoś Napisano 13 Maja 2013 2 styczen 2002 chyba coś Ci sie pomyliło juz na biuletynie jest wrzesien 2002 Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi