sly6 Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 jesli nie wiesz co jest z numerem to chyba wiesz o tym ze ktos moze na takie cos pracowac,....moze wyjasnij ta sprawe i skontakuj sie http://polish.poland...wiadczenia.html bo mozesz isc po wize-nie wpisac tego a cos moze byc w systemie ze cos nie gra z Toba.. ten numer zdobyles droga legalna oraz prawdziwe masz podane dane?
Krakus989 Napisano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 tak droga legalna. Ten numer mialem ze soba w polsce tylko przy przeprowadzce gdzies mi sie zapodzial i teraz problem mam.
justi@ Napisano 12 Października 2011 Zgłoś Napisano 12 Października 2011 Witam:) Zamierzam starać się o wizę turystyczną dla siebie i syna nie mam tam ani rodziny ani znajomych.Co wpisać jeśli nie wiem w jakim hotelu się zatrzymam i kiedy będę lecieć. Czy zgoda męża też jest wymagana? Syn ma 13 lat.Narazie jestem na etapie zabierania funduszy . Pozdrawiam
Joanna30 Napisano 12 Października 2011 Zgłoś Napisano 12 Października 2011 Możesz wpisać hotel, w którym chcesz się zatrzymać. Zobacz, jakie są hotele tam, gdzie chcesz jechać i wybierz jakiś. A co do terminu, to chociaż jakiś ogólny masz, prawda?
sly6 Napisano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2011 co do zgody to przy takim wieku moze byc wymagane czy to na rozmowie czy tez na samej granicy w USA.
decay Napisano 28 Października 2011 Zgłoś Napisano 28 Października 2011 witam. tez mam pytanie odnosnie SSN - 10 lat temu bylam w usa na work & travel program i mialam ten number wyrabiany. jednka duzo lat uplynelo i gdzie mi sie to zapodzialo, tak samo jak stary paszport w wiza (juz niewazna). chcialabym teraz starac sie o wize turystyczna i nie wiem co zrobic - czy wpisac 'nie dotyczy' tam gdzie pytaja o SSN? dziekuje za odpowiedzi!
sly6 Napisano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2011 decay powinnas napisac zapytanie do Ambasady publicwrw@state.gov bo mozesz zaznaczyc ze nie dotyczy ale jednak ten numer mialas... kolejna sprawa nikt Ci nie mowil ze ten numer sie trzyma w bezpiecznym miejscu jak np numer PESEL..
decay Napisano 28 Października 2011 Zgłoś Napisano 28 Października 2011 dzieki! napisze. to jest mail do ambasady w polsce? pytam bo nie wiem w jakim jezyku pisac moze i mowili, ze ten numer jest istotny ale to byl 10 lat temu, jak czlowiek byl mlody jeszcze, wiec o innych rzeczach sie wtedy myslalo poza tym od tego czasu zmienilam mieszkania kilka razy a nawet kraje wiec gdzies sie wszystkie papiery pogubily po drodze...
sly6 Napisano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2011 ten adres e-mial jest do Ambasady USA w Polsce-Warszawa
Jacob87 Napisano 31 Października 2011 Zgłoś Napisano 31 Października 2011 Muszę podziękować wszystkim, którzy pomagają ludziom tutaj znaleźć odpowiedzi w wypełnieniu DS-160 ja dzięki wam od dziś mogę cieszyć się wizą B2 na 10 lat... dołożę coś od siebie w podziękowaniu dla przyszłych osób szukających tutaj pomocy http://imageshack.us/g/27/ds1s.jpg/ to moje DS-160 (przepraszam, że to zdjęcia już gotowych wydruków ale zapomniałem zrobić print screeny w przeglądarce a potem było już za późno) jeśli komuś się przyda w pomocy wypełnienia to się ciesze, postaram się również zaglądać tu i pomagać innym w przejściu tegoż procesu. Jeszcze raz dzięki super forum... do zobaczenia w Stanach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.