agnieszka88 Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 Ok, więc jutro jadę do ambasady Wniosek złożyłam w piątek, a dziś zadzwoniłam żeby się umówić i okazało się że można spotkać się z konsulem już jutro. Rozmawiałam ze średnio sympatyczną Panią, która kazała mi samej wybrać termin spotkania i uprzedziła żeby nie przychodzić zbyt wcześnie. Trzymajcie kciuki, odezwę się po powrocie
Aguśka28 Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów! Mam może troszkę głupie pytanie ale jak to mowia, kto pyta nie bladzi. Wypelnilam formularz, chciałabym wybrać się na wymarzona wycieczke do stanow, narazie tylko wschodnie wybrzeze, wracając przez Kanadę. Moje pytanie jest takie: we wniosku trzeba wpisac kto wydal paszport. w moim przypadku jest to wojewoda zachodniopomorski!!!! i wstawiając ta nazwe nie zmiescila sie do konca!!!!!! wniosek tez skaladalam w innym miescie niz Szczecin! Poradzcie mi co mam zrobić. dzieki serdecznie! Pozdrawiam!
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 skrocic ta nazwe i takie cos przejdzie nie nalezy pisac czegos innego niz jest w paszporcie
Aguśka28 Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 OK dzieki srdecznie. a pisac to miasto w ktorym skladalam wniosek o paszport????
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 ale w paszporcie nie masz tego podanego ,,zobacz dobrze na forum po linkach jak inni to wypelniali na samym poczatku masz wzory takie.
Aguśka28 Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2012 Wpisałam Wojewoda zachod.pomorski może być?
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2012 jak widzilas na tych linkach to tak
Aguśka28 Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2012 Sly6 Panie Administratorze albo ja jestem slepa albo glupia ale nie widzę przepraszam, ze zasmiecam temat..... widzialam jeden link o wojewodzie opolskim, a ja mam wojewoda zachodniopomorski i wlasnie to ostatnie "i" mi sie nie miesci. Przepraszam jeszcze raz za zawracanie glowy, ale prosze o wskazówke dziekuje a moze jest ktos z zachodniopomorskiego, kto wypelnial juz wniosek? Jestem wdzieczna za odpowiedz
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2012 to sie robi skrot tego nic nie bedzie jak napiszesz woj a potem reszta juz tutaj byla osoba z innego woj. ze takie cos napisala i nic zlego nie bylo..
Aguśka28 Napisano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 ok. wypelnilam dzieki serdecznie Sly6 a co wpisac w punkcie kontakt w us "Contact Person or Organization in the United States"??? nie mam nikogo w stanach, jade turystycznie, bede spala w hostelu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.