Gość Violonczela Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Witam ponownie na forum 26.06.2014 mam lot Rzeszów -->Frankfurt Frankfurt--> NY Leci ktos moze? w godzinach porannych? lece pierwszy raz przez Frankfurt mam nadzieje ze sobie poradze , ale zawsze z kims prosciej Pozdrawiam Lecialam w marcu do Seattle przez Frankfurt, bez problemu sie odnalazlam. Nie maglowali mnie tak , jak w Amsterdamie. Bylam zdziwiona, ze zadnych pytan, tylko musialam pokazac I-20 i to wszystko.. Z pewnoscia sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1 Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Martita92 ja lece 26.06 z Rzeszowa do Nowego Yorku przez Frankfurt.Samolot z Rzeszowa mam o 13:35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martita92 Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dzieki Violonczela Marcinie1 niestety ja mam 0 6.10 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1 Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Oj to niestety wielka szkoda , miniemy się na lotnisku Miłego lotu życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martita92 Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Wzajemnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureo Napisano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam To ja opowiem swoją przygodę - może dla innych się przyda Ja leciałam Warszawa - Monachium -Newark. No i niestety miałam szczęście do spóźniających się samolotów. W stronę do USA na szczęście na płytę lotniska w Monachium przyjechał po pasażerów samochód i zawiózł do specjalnej odprawy paszportowej i do bramki. Z powrotem niestety samolot z EWR wystartował z 1,5 h opóźnieniem. Z wywieszonym jeżykiem biegłam do bramki w Monachium ale ta juz była zamknięta i żywej duszy. Musiałam iść do centrum luthansy i przedstawić swoją sytuacje że uciekł mi samolot Zaproponowali mi kilka opcji W końcu wracałam do Warszawy przez Wrocław 7 h później Nie wiem czy tylko ja byłam w takiej sytuacji czy tylko mnie zostawili w Niemczech. Najważniejsze że walizka została prze kierowana do moich samolotów i nie musiałam płacić za kolejne bilety Tak więc nigdy nic nie wiadomo;) Najważniejsze że to solidna firma i jakoś podróż organizuje wrazie co Na 6 przesiadek tylko raz miałam taką sytuację. Ale i tak następnym razem będę brać przesiadki do godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martita92 Napisano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam :-) wracam z USA przez Frankfurt m na Rzeszów 7 września. Jest ktoś kto również wraca? :-D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diouf Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Witam . Trasa 30 stycznia Katowice - Frankfurt - Seattle. Planowo czas przesiadki to 2:15 , mam nadzieję, że zdążę bez problemu a bagaż poleci bezpośrednio na zachodnie wybrzeże. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 powinno byc ok i tak tez bedzie ludzie maja kolo 1 godz i starcza iim ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik Napisano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Witam . Trasa 30 stycznia Katowice - Frankfurt - Seattle. Planowo czas przesiadki to 2:15 , mam nadzieję, że zdążę bez problemu a bagaż poleci bezpośrednio na zachodnie wybrzeże. Pozdrawiam zdarzysz, frankfurt ma nudne lotnisko moim zdaniem, więc nic raczej nie przykuje Twojej uwagi i nie pochłonie Twego czasu podczas zmiany terminalu i szukania gejtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.