Gość Violonczela Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 Witam ponownie na forum 26.06.2014 mam lot Rzeszów -->Frankfurt Frankfurt--> NY Leci ktos moze? w godzinach porannych? lece pierwszy raz przez Frankfurt mam nadzieje ze sobie poradze , ale zawsze z kims prosciej Pozdrawiam Lecialam w marcu do Seattle przez Frankfurt, bez problemu sie odnalazlam. Nie maglowali mnie tak , jak w Amsterdamie. Bylam zdziwiona, ze zadnych pytan, tylko musialam pokazac I-20 i to wszystko.. Z pewnoscia sobie poradzisz
marcin1 Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 Martita92 ja lece 26.06 z Rzeszowa do Nowego Yorku przez Frankfurt.Samolot z Rzeszowa mam o 13:35.
Martita92 Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 Dzieki Violonczela Marcinie1 niestety ja mam 0 6.10 rano
marcin1 Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 Oj to niestety wielka szkoda , miniemy się na lotnisku Miłego lotu życzę
aureo Napisano 4 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Witam To ja opowiem swoją przygodę - może dla innych się przyda Ja leciałam Warszawa - Monachium -Newark. No i niestety miałam szczęście do spóźniających się samolotów. W stronę do USA na szczęście na płytę lotniska w Monachium przyjechał po pasażerów samochód i zawiózł do specjalnej odprawy paszportowej i do bramki. Z powrotem niestety samolot z EWR wystartował z 1,5 h opóźnieniem. Z wywieszonym jeżykiem biegłam do bramki w Monachium ale ta juz była zamknięta i żywej duszy. Musiałam iść do centrum luthansy i przedstawić swoją sytuacje że uciekł mi samolot Zaproponowali mi kilka opcji W końcu wracałam do Warszawy przez Wrocław 7 h później Nie wiem czy tylko ja byłam w takiej sytuacji czy tylko mnie zostawili w Niemczech. Najważniejsze że walizka została prze kierowana do moich samolotów i nie musiałam płacić za kolejne bilety Tak więc nigdy nic nie wiadomo;) Najważniejsze że to solidna firma i jakoś podróż organizuje wrazie co Na 6 przesiadek tylko raz miałam taką sytuację. Ale i tak następnym razem będę brać przesiadki do godziny.
Martita92 Napisano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam :-) wracam z USA przez Frankfurt m na Rzeszów 7 września. Jest ktoś kto również wraca? :-D pozdrawiam
Diouf Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2015 Witam . Trasa 30 stycznia Katowice - Frankfurt - Seattle. Planowo czas przesiadki to 2:15 , mam nadzieję, że zdążę bez problemu a bagaż poleci bezpośrednio na zachodnie wybrzeże. Pozdrawiam
sly6 Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2015 powinno byc ok i tak tez bedzie ludzie maja kolo 1 godz i starcza iim ten czas
wodnik Napisano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2015 Witam . Trasa 30 stycznia Katowice - Frankfurt - Seattle. Planowo czas przesiadki to 2:15 , mam nadzieję, że zdążę bez problemu a bagaż poleci bezpośrednio na zachodnie wybrzeże. Pozdrawiam zdarzysz, frankfurt ma nudne lotnisko moim zdaniem, więc nic raczej nie przykuje Twojej uwagi i nie pochłonie Twego czasu podczas zmiany terminalu i szukania gejtów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.