ancaangie Napisano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2011 Dziś odwiedził mnie kurier z przesyłką wiza na 10 lat "M" powiem szczerze, że dawno się tak nie uśmiechałam
Frances.F Napisano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2011 no to masz na 3 lata wazna i z literka M ..dawno o takiej nie slyszalem smile.gif też się zastanawiałam czemu trzy lata, a to źle? Chyba nie prawda?
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2011 wazne ze masz wize -wazna i mozesz leciec czasami ma to znaczenie kiedy konczysz nauke,czy tez chca zobaczyc jak bedziesz latac do USA.. napisalem o tych 3 latach bo nie czesto sie slyszy,jak juz to 1-2 lata czy tez 10 lat..
hitme Napisano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2011 Co sie stalo temat umarl juz nikt nie chodzi na rozmowy do konsulatu?
pnau84 Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2011 Jak widać wszyscy co mieli pójść do konsulatu to juz to zrobili hehe
Rademedes Napisano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2011 nie wydaje mi sie zeby na lotnisku kozystali z facebooka -.-napewno w inny sposob sie tego dowiedzieli moze ktos podkablowal roznie to bywa ...a ja wierze w to, ze moga sprawdzic, mi raz sprawdzali strony firmy, w ktorej pracowalem i szukali mojego resume online wiec facebook'a tez moga sprawdzic, a nie jest to takie trudne, wystarczy skorzystac z googla, zreszta jest kilka stronek, ktore pozwalaja wyszukiwac osoby po imieniu i nazwisku na roznych portalach spolecznosciowych
sly6 Napisano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2011 off topic maly hitme tak bywalo juz na forum ze czym blizej wakacji tym mniej bylo postow-tematow o wizach fakt moze bylo Ich wiecej ale teraz wiecej osob potrafi wyszukac informacje na forum wiec i malo kto pisze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.