Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

niestety ale mam bardzoo powazny problem :) ( sly prosze o pomoc )

bylem dzis z mama u notariusza i powiedzial ze to musi byc zalatwione w sadzie ( aby to zalatwic potrzeba ok.50dni T_T ) co do tej zgody.i teraz takie moje pytanko czy jak pojade bez tej zgody konsul moze sie o nia nie pytac?mi sie wydaje ze to raczej na lotnisku jets potrzebne jak bede lecial czy ktos mnie nie chce''przeszmuglowac'' przez granice.gadalem z bratem zeby jechac i nic sie nie odzywac na ten temat tylko mowic duzo co chce zwiedzic i takie tam

co o tym myslisz sly ??

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

masz troche nie typowa sytuacje ale jesli brat mowi abys szedl i odpowiadal na pytania to tak rob

bo moze byc pytanie o Ojca ale nie musi wcale ..wrazie czego powiesz ze nie ma problemu aby takie cos przedstawic i juz.

Napisano

a jakby spytal to co mam mu powiedziec ?ze nie zdazylem tego zalatwic... raczej to automatycznie mnie przekresli.kurcze jakbm dostla wize to na lotnisku nie bylo by problemu bo do czerwa by sie to zalatwilo

Napisano

a jakby spytal to co mam mu powiedziec ?ze nie zdazylem tego zalatwic... raczej to automatycznie mnie przekresli.kurcze jakbym dostal wize to na lotnisku nie bylo by problemu bo do czerwca by sie to zalatwilo

PS:czy taki dokument jest wymagany na spotkaniu z konsulem ??mam na mysli czy mam obowiazek miec ta zgode? czy jest ona raczej wymagana na lotnisku?

Napisano

ja z mama mamy takie same tylko tato ma inne

cos mi sie wydaje ze jak tam zadzwonie to sie okaze ze nie ma po co tam jechac bez tego T_T

PS:sly masz gg? jak cos napisz do mnie :367341

Napisano

masz racje ze masz z Mama takie sama nazwisko,przepraszam za blad .

a nie mozesz pojechac i sprawdzic jak bedzie?jak pisze brat,jedz i zobaczysz co bedzie i jak.

bo jesli bedzie potrzebne to zobaczyc co Ci powie Konsul.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...