Nigella Napisano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2012 Jesteś pewny? Wydaje mi się, że $240 - kilka miesięcy temu ogłosili obniżkę. Zresztą: http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/oplaty.html
sly6 Napisano 31 Maja 2012 Zgłoś Napisano 31 Maja 2012 obnizka jest od 13 kwietnia ale za to wizy turystyczne poszly w gore
akostka Napisano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 Na stronie USCIS, gdzie można sprawdzić status sprawy, jest informacja, że proces potrwa ok 5 miesięcy. Czy mam rozumieć, że 5 miesięcy to czas potrzebny jedynie dla USCIS, po którym sprawę przekazują NVC i dalej ambasadzie, czy całkowity?
jkb Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 No i ja dzisiaj też już po Po godzinie spędzonej w ambasadzie w sekcji imigracyjnej dostaliśmy approval Pozdrawiam!
Nigella Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 Super, gratulacje! PS. Ciężko było?
jkb Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 Zupełnie bezproblemowo. Z narzeczoną przyjechaliśmy o 8:30, o 9:40 byliśmy już w samochodzie. Najdłużej to się czekało na Panią Konsul Przejrzała nasze papiery, pouśmiechała się, zaprosiła nas do okienka, spytała jak się spotkaliśmy, ile razy byłem w USA, czy przekroczyłem kiedyś pobyt, ile razy ona była w Polsce i czy nadal pracuję w zawodzie programisty. Potem pogadaliśmy o Euro i jak to niezbyt przyjemnie się po Warszawie będzie jeździć Pozdrawiam!
Nigella Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 No to super - jak widać na kolejnym przykładzie nie taki diabeł straszny
jkb Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2012 No i wczoraj przyszedł paszport z wizą i z brązową kopertą czas na wyjazd do połowy grudnia więc luz!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.