Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jesli nikt nie wysylal zgloszenia w dv 2012 to nalezy czekac do 18 godz ,wtedy bedzie formularz aktywny

i po wyslaniu pokaze sie ten numer Confirmation Number in wtedy mozna go wydrukowac lub tez zapisac w miejscu gdzie Nam nie zginie..

juz pare razy w tym i innym temacie o tym numerze pisalem

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jeśli chodzi o pytanie o szkoły pomaturalne to po przejrzeniu kilku stronek i struktury edukacji w USA. Stwierdzam, iż najbardziej pasuje 4) Vocational school. Oczywiście każdy zaznaczy co będzie uważał za stosowne

Napisano

małe wytłumaczenie: Zawodówka to Basic Vocational School.

Natomiast Vocational School to już jest Post Secondary Education, czyli po High School, dwuletnie kończące się tytułem technika

Napisano

Nie martw sie kolego. Chyba sam wiesz z doswiadczenia ,ze "nie matura a chec szczera...."....hehehe

Nie wiem czy zdajesz sobie kolego sprawe, ze przez takie jak cytowana "wypowiedzi" zbierasz sobie punkty do zbanowania z tego forum...

Zobacz nawet jeszcze nie zacząłem, a ciebie wystarczająco zabolało, żeby zadać sobie trochę trudu i sprawdzić, czy nie ma się haków na oponenta :) pis z tobą.

Jak chcesz mi dalej ubliżać lub odczuwasz nieodpartą chęć kłócenia sięze mną, to z łaski swej - dla dobra ogółu - zapraszam na PM.

A żeby ten post nie był zupełnie oftopowy to wierszyk:

Panie i Panowie! Rodacy!

Jeszcze 10 minut i zaczynamy wyścig szczuropolacy* ! B)

* - jak makdonald zwykł nazywać nas Polaków, którzy nie mieli szans uciec w dobrodyt pod płaszczykiem politycznego ;)

ps2.

sly6 zmieniłbyś czas na letni ^_^

Napisano

Witam, dzięki za odpowiedź w sprawie zdjęć. Wnet będę musiał udać się do fotografa :). Jeszcze pytanie odnośnie kolczyków, które padło wyżej. Tu na przykładowych zdjęciach są kolczyki, w instrukcji nic też nie ma o tym, że uszy mają być odsłonięte. Tak więc co myślicie? Bo nie chcę dwa razy chodzić do fotografa ;).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...