sly6 Napisano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2011 jesli nikt nie wysylal zgloszenia w dv 2012 to nalezy czekac do 18 godz ,wtedy bedzie formularz aktywny i po wyslaniu pokaze sie ten numer Confirmation Number in wtedy mozna go wydrukowac lub tez zapisac w miejscu gdzie Nam nie zginie.. juz pare razy w tym i innym temacie o tym numerze pisalem
shortM Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Jeśli chodzi o pytanie o szkoły pomaturalne to po przejrzeniu kilku stronek i struktury edukacji w USA. Stwierdzam, iż najbardziej pasuje 4) Vocational school. Oczywiście każdy zaznaczy co będzie uważał za stosowne
shortM Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 małe wytłumaczenie: Zawodówka to Basic Vocational School. Natomiast Vocational School to już jest Post Secondary Education, czyli po High School, dwuletnie kończące się tytułem technika
Joanna30 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 I tak raczej nie zrozumial. Raczej zrozumiał
oakar72 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Mam pytanie , czy wielkość liter ma jakieś znaczenie przy wypełnianiu wniosku?Czy pisać drukowanymi , czy małymi?
makdonald Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Mam pytanie , czy wielkość liter ma jakieś znaczenie przy wypełnianiu wniosku?Czy pisać drukowanymi , czy małymi? Nigdy nie zaszkodzi uzywac "block letters".
emigum Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Nie martw sie kolego. Chyba sam wiesz z doswiadczenia ,ze "nie matura a chec szczera...."....hehehe Nie wiem czy zdajesz sobie kolego sprawe, ze przez takie jak cytowana "wypowiedzi" zbierasz sobie punkty do zbanowania z tego forum... Zobacz nawet jeszcze nie zacząłem, a ciebie wystarczająco zabolało, żeby zadać sobie trochę trudu i sprawdzić, czy nie ma się haków na oponenta pis z tobą. Jak chcesz mi dalej ubliżać lub odczuwasz nieodpartą chęć kłócenia sięze mną, to z łaski swej - dla dobra ogółu - zapraszam na PM. A żeby ten post nie był zupełnie oftopowy to wierszyk: Panie i Panowie! Rodacy! Jeszcze 10 minut i zaczynamy wyścig szczuropolacy* ! * - jak makdonald zwykł nazywać nas Polaków, którzy nie mieli szans uciec w dobrodyt pod płaszczykiem politycznego ps2. sly6 zmieniłbyś czas na letni
sly6 Napisano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2011 co do pytan,forografii jest taki temat na forum http://forum.usa.info.pl/topic/19568-dv-2013-zgloszenie-aplikacja-pytania/
Marmetal Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Witam, dzięki za odpowiedź w sprawie zdjęć. Wnet będę musiał udać się do fotografa . Jeszcze pytanie odnośnie kolczyków, które padło wyżej. Tu na przykładowych zdjęciach są kolczyki, w instrukcji nic też nie ma o tym, że uszy mają być odsłonięte. Tak więc co myślicie? Bo nie chcę dwa razy chodzić do fotografa .
Kamil_89_PL Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Ja już po rejestracji numerek mam ;] oby szczęśliwy ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.