tronca1977 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Witam, dzięki za odpowiedź w sprawie zdjęć. Wnet będę musiał udać się do fotografa . Jeszcze pytanie odnośnie kolczyków, które padło wyżej. Tu na przykładowych zdjęciach są kolczyki, w instrukcji nic też nie ma o tym, że uszy mają być odsłonięte. Tak więc co myślicie? Bo nie chcę dwa razy chodzić do fotografa . Zapraszam poczytac wyzej post 559:-) Mialam ten sam dylemat.Wiec teraz zrob jak chcesz bo bez kolczykow beda potem,ale zdjecie nie moze byc starsze niz 6 miesiecy wiec bedziesz miec na to czas jak Cie wylosuja.Powodzenia.
sly6 Napisano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2011 to nalezy go zachowac w bezpiecznym miejscu
MODECOM Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 nie zapomnijcie wydrukować ostatniej strony bo to jest ważne inaczej nie sprawdzicie czy wygraliście.
sly6 Napisano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2011 zaraz padnie pytanie a jak ktos nie ma drukarki lub tez trzeba to drukowac ? a no nalezy go zapisac gdzies ktos moze go wydrukowac a ktos moze to zapisac
Marmetal Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Zapraszam poczytac wyzej post 559:-) Mialam ten sam dylemat.Wiec teraz zrob jak chcesz bo bez kolczykow beda potem,ale zdjecie nie moze byc starsze niz 6 miesiecy wiec bedziesz miec na to czas jak Cie wylosuja.Powodzenia. Czyli rozumiem, że teraz można z zasłoniętymi uszami/kolczykami? Tak wiem, jak mnie wylosują (jak się w ogóle zgłoszę bo muszę to jeszcze poważnie przemyśleć, dużo czasu nie mam) to wtedy będę musiał zrobić sobie nowe zdjęcie, już bez kolczyków. Zgadza się? A swoją drogą, jak Ty teraz robisz?
tronca1977 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Czyli rozumiem, że teraz można z zasłoniętymi uszami/kolczykami? Tak wiem, jak mnie wylosują (jak się w ogóle zgłoszę bo muszę to jeszcze poważnie przemyśleć, dużo czasu nie mam) to wtedy będę musiał zrobić sobie nowe zdjęcie, już bez kolczyków. Zgadza się? A swoją drogą, jak Ty teraz robisz? JAK sie tak czepiasz..to rusz sie troche i poczytaj od poczatku....bo widze..ze nawet jak czlowiek pomoze to i tak zle.Najlepiej zaloz sobie burkę to wrtedy bedzie na 100 procent wlasciwie............ lol
Marmetal Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Spokojnie, przecież wcale się nie czepiam . I czytałem temat od początku, ale ciężko wszystko zapamiętać . Moja wypowiedź w żadnym stopniu nie miała być "czepialska" i doceniam pomoc . Chciałem się po prostu upewnić .
Kamil_89_PL Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Ktoś wspominał że im bliższy Case Number tym wieksza szansa na interview hmm ciekawe ja mam 287 na końcu i jakieś literki ciekawe czy to prawda
Joanna30 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Ale to nie chodzi o confirmation number, tylko o case number po wylosowaniu Bo przecież jeszcze losowania nie było... A losowanie to losowanie - losowe wybieranie w milionach zgłoszeń Ponieważ wylosowanych zawsze jest więcej, niż zielonych kart, to mówią, że ci, którzy mają mniejszy numer mają większe szanse na zaproszenie.
tronca1977 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Dobrze ze czlowiek sam...bo mniej stukania w klawisze POWODZENIA WSZYSTKIM....... Spokojnie, przecież wcale się nie czepiam . I czytałem temat od początku, ale ciężko wszystko zapamiętać . Moja wypowiedź w żadnym stopniu nie miała być "czepialska" i doceniam pomoc . Chciałem się po prostu upewnić . nO OK .... ........
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.