Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, dzięki za odpowiedź w sprawie zdjęć. Wnet będę musiał udać się do fotografa :). Jeszcze pytanie odnośnie kolczyków, które padło wyżej. Tu na przykładowych zdjęciach są kolczyki, w instrukcji nic też nie ma o tym, że uszy mają być odsłonięte. Tak więc co myślicie? Bo nie chcę dwa razy chodzić do fotografa ;).

Zapraszam poczytac wyzej post 559:-) :rolleyes: Mialam ten sam dylemat.Wiec teraz zrob jak chcesz bo bez kolczykow beda potem,ale zdjecie nie moze byc starsze niz 6 miesiecy wiec bedziesz miec na to czas jak Cie wylosuja.Powodzenia.

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

zaraz padnie pytanie a jak ktos nie ma drukarki lub tez trzeba to drukowac ? ;)

a no nalezy go zapisac gdzies :) ktos moze go wydrukowac a ktos moze to zapisac

Napisano

Zapraszam poczytac wyzej post 559:-) :rolleyes: Mialam ten sam dylemat.Wiec teraz zrob jak chcesz bo bez kolczykow beda potem,ale zdjecie nie moze byc starsze niz 6 miesiecy wiec bedziesz miec na to czas jak Cie wylosuja.Powodzenia.

Czyli rozumiem, że teraz można z zasłoniętymi uszami/kolczykami? :) Tak wiem, jak mnie wylosują (jak się w ogóle zgłoszę bo muszę to jeszcze poważnie przemyśleć, dużo czasu nie mam) to wtedy będę musiał zrobić sobie nowe zdjęcie, już bez kolczyków. Zgadza się? A swoją drogą, jak Ty teraz robisz? :)

Napisano

Czyli rozumiem, że teraz można z zasłoniętymi uszami/kolczykami? :) Tak wiem, jak mnie wylosują (jak się w ogóle zgłoszę bo muszę to jeszcze poważnie przemyśleć, dużo czasu nie mam) to wtedy będę musiał zrobić sobie nowe zdjęcie, już bez kolczyków. Zgadza się? A swoją drogą, jak Ty teraz robisz? :)

JAK sie tak czepiasz..to rusz sie troche i poczytaj od poczatku....bo widze..ze nawet jak czlowiek pomoze to i tak zle.Najlepiej zaloz sobie burkę to wrtedy bedzie na 100 procent wlasciwie............ :o lol

Napisano

Spokojnie, przecież wcale się nie czepiam :). I czytałem temat od początku, ale ciężko wszystko zapamiętać ;). Moja wypowiedź w żadnym stopniu nie miała być "czepialska" i doceniam pomoc :). Chciałem się po prostu upewnić :).

Napisano

Ale to nie chodzi o confirmation number, tylko o case number po wylosowaniu ;)

Bo przecież jeszcze losowania nie było... A losowanie to losowanie - losowe wybieranie w milionach zgłoszeń :)

Ponieważ wylosowanych zawsze jest więcej, niż zielonych kart, to mówią, że ci, którzy mają mniejszy numer mają większe szanse na zaproszenie.

Napisano

Dobrze ze czlowiek sam...bo mniej stukania w klawisze :) POWODZENIA WSZYSTKIM....... :rolleyes:

Spokojnie, przecież wcale się nie czepiam :). I czytałem temat od początku, ale ciężko wszystko zapamiętać ;). Moja wypowiedź w żadnym stopniu nie miała być "czepialska" i doceniam pomoc :). Chciałem się po prostu upewnić :).

nO OK .... :P ........

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...