sly6 Napisano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2011 napisalem po zawodowce a ze jest cos takiego jak technikum zawodowe to co innego... a teraz zadaj takie pytanie w Ambasadzie i zobaczysz co Ci odpowiedza w tej sprawie..
makdonald Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Do makdonald To nie jest wypowiedź tylko pytanie. Nie znasz znaków interpunkcji? Pewnie za wcześnie wyjechałeś do USA i nie miałeś czasu się nauczyć. Mam prośbę - w ogóle nie odpowiadaj na moje posty. Dziękuję pewnie za wczesnie i nie mialem czasu sorki nie wiedzialem ze odpowiadam na twoj "post"
sly6 Napisano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Lakeithia a teraz cos zle zrobilas w USA,bylas dlugo w USA i np pracowalas nielegalnie lub tez dlugo jestes w USA a malo w Polsce ? bo zawrocic Cie moga nie za loterie ale za inne sprawy i takie cos miej na uwadze to samo z wiza,bedziesz musiala pokazac ze masz za co jechac,ze nie bedziesz tam robic na czarno itd oraz ze wrocisz po nauce do Polski
lakeithia Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Absolutnie nie. Rozumiem teraz, że to nie ma nic wspólnego
kopan Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Witam. Mam takie pytanie odnosnie loterii wizowej. Moja siostra zamierza wziac udzial w losowaniu. Jest ona obecnie w ciazy, termin porodu jest na luty. Jak teraz nalezy podejsc do sprawy. Czy we wniosku napisac ze nie ma dzieci, i ewentualnie jakby zostali wylosowani robia jakis update czy jak to wyglada? Oczywiscie jej maz moze zlozyc rowniez wniosek czyli zwiekszaja w jakis spsob swoje szanse, ale on wypelnia wniosek analogicznie jesli chodzi o dziecko, zgadza sie. Dzieki za odpowiedz.
laurels Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 matura to nie żadne "diploma". Jeśli uczęszczałeś do liceum (np. zawodowego) lub technikum i je ukończyłeś tzn. otrzymałeś świadectwo ukończenia szkoły ale nie podchodziłeś do matury to masz 'high school with diploma'. Matura jest właściwie egzaminem, który zezwala ci na studiowanie. I tylko tyle. "Diploma" to twoje świadectwo ukończenia szkoły. Żeby nie było że jestem znawcą tematu, piszę na chłopski rozum. Ale innej opcji nie widzę.
sly6 Napisano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Kopan a chociaz przeczytales ten temat ?jesli tak to znasz odpowiedz co do malzenstw.. a co do dziecka to nie mozesz wpisac ze ma byc dziecko-moze byc ,bo jak zalaczysz zdjecia takiego dziecka?a gdzie data urodzin? to sie robi tak jak z przyszlymy malzenstwami ,ze jak sie urodzi dziecko to sie robi update ..tzn ze maja wyslac papiery to wpisuja dane dziecka-daja metryke-robia zdjecie itd
momi Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 hej mam jeszcze jedno pytanko piszecie tutaj o jakis high school diploma tam nie ma czegos takiego!! jesli ukonczylam szkole srednia z matura mam zaznaczyc high school degree?? i jeszcze jedno pytanko:zdjecie moze byc zatytulowane byle jak np. moim imieniem i nazwiskiem?? dzieki z gory
sly6 Napisano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2011 momi jak masz mature to masz high school degree ...i tyle w temacie.. wazne aby fotka spelniala wymagania jak wymiary.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.