Nigella Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 Sly6 - dokładnie, jako historia i dowód na to, że nawet w amerykańskim urzędzie da się coś załatwić Swoją drogą z tego, co mówił urzędnik, powinnam dostać osobne NOA na AOS... i już teraz nie wiem, czy to NOA, które mam - gdzie jest numer sprawy, ale jest to jednocześnie skierowanie na biometrics - to jest to NOA czy jakieś inne. Ma numer I-797C. Edit: ok, sprawa nieaktualna, przyszło osobne NOA na I-485, mam już wszystko, więc mogę odsyłać EAD
lochraven Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 A u mnie EAD właśnie dotarło, eksperesowo, wysłane 2 dni temu i już dzisiaj w skrzynce. Tak jak tutaj rozmawialiśmy, ważne na rok.
Nigella Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Super, w takim razie powodzenia na rozmowie w piątek!
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 pamietaj ze jak dostaniesz GC do reki to EAD mozna wlozyc w ramki i nie daj sie komus ze nalezy takie cos odnawiac byl juz tutaj przypadek osoby ze tak jej powiedziano gdzies ..
Nigella Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Tak, nawet wczoraj czytałam ten wątek Tak to już jest, że niewiedza kosztuje, ja też o mały włos nie zapłaciłabym tych cholernych 380 dolarów za EAD.
adka0401 Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja dzis otrzymalam NOA I - 485 i I - 131 , potem zadzwonilismy i w ciagu 5 dni maja sie z nami skontaktowac by umowic sie na wizyte w sprawie AP . Mowili ze to w naglych przypadkach tylko , wiec musimy udowodnic ze mojego meza babcia jest chora i chce po raz ostatni raz jechac na wakacje z rodzina. Wiec trzymajcie kciuki za moje bermudy
Nigella Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2012 Lochraven - i jak rozmowa? U mnie maleńka zmiana - AOS przeskoczył na Initial Review i to przed biometrics, natomiast EAD nadal w martwym punkcie (ciągle tylko acceptance). Wyjaśnienie w sprawie czeku poszło pocztą w piątek więc pewnie jeszcze chwilę trzeba będzie poczekać.
lochraven Napisano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2012 W zasadzie to mnie chcieli przyjąć (w Target) ale za $8.50 za godzinę, ale żona mi już załatwiła u siebie od maja za $10.50 więc koniec końców tam będę pracował póki co, a potem się zobaczy. Ciekawe ile im zajmie to wyjasnianie, z nimi nigdy nic nie wiadomo.
Nigella Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2012 W takim razie trzymam kciuki, stresujesz się trochę? Coś czuję, że w moim przypadku "zielona" przyjdzie wcześniej niż EAD - papiery są już w CSC, a EAD nadal na acceptance i ani kroku dalej
sly6 Napisano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2012 Nigella juz byly takie przypadki ze GC byla a EAD nadal nie lub tez w tym samym czasie przyszlo EAD i GC
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.