Skocz do zawartości

Wiza Imigracyjna Co I Jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie.

Nie bede owijal w bawelne. Ile sie czeka na wize imigracyjna, jakie papiery i gdzie trzeba wyslac. Czytalem na roznych forach, i raz widzialem 8lat, innym razem 10; jak to jest?

Napisano

Witajcie.

Nie bede owijal w bawelne. Ile sie czeka na wize imigracyjna, jakie papiery i gdzie trzeba wyslac. Czytalem na roznych forach, i raz widzialem 8lat, innym razem 10; jak to jest?

A w jaki sposob chcesz ja otrzymac ? Jezeli nie masz czlonka rodziny, pracodawcy ktory Cie zasponsoruje albo nie wygrales loterii to nie masz zadnej szansy zeby ja otrzymac.

Napisano

Ostatnio przegladajac fora o tej tematyce, natknalem sie na stwierdzenie, ze bedac wlascicielem domu w USA, mam praktycznie 100% na otrzymanie wizy. Jak to wyglada? Jesli chodzi, o spponsorowanie-praca, niestety nikt z mojej najblizszej rodziny nie mieszka w stanach, wiec przez rodzine odpada. Loteria,slyszalem,ze polacy sa wykluczeni z niej, dlatego nie zaglebialem sie w jej temat.

Napisano

Szanse masz dokladnie odwrotne - 0%. Niby dlaczego mialbys dostac wize ? Kupic dom moze kazdy, szczegolnie ze sa tanie jak barszcz.

Polacy z loterii wykluczeni nie sa, w tym roku po raz pierwszy od kilku lat mogli brac w niej udzial.

Napisano

moze chodzi o dom za pare milionow dolarow ,,taki byl kiedys artykul w gazecie ..

co do loterii to w dziale zielona karta mamy o tym pare tematow.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...