Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani podpowiedzcie proszę jak to jest z wypełnieniem formularza dla TNT.

Jest tam pole "ID SPRAWY" ---- Co to jest? W podpowiedzi jest że format tego numeru ma 3 litery i 10 cyfr.

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Pytanko,

Czy była już na rozmowie jakaś osoba która NIE leci do US z rodziną i NIE leci do rodziny/znajomych ?

Jeśli jest ktoś taki, będę wdzięczna za kontakt lub info tu w wątku o przebiegu spotkania :)

Pozdr.

Napisano

ale Ty za to bylas juz w USA :)

wiesz co chcesz robic?,wedle loterii nie musisz miec nikogo w USA a nawet czasami lepiej nie miec ;)

wazne co chcesz ,jakie masz plany :)

Napisano

A

Kochani podpowiedzcie proszę jak to jest z wypełnieniem formularza dla TNT.

Jest tam pole "ID SPRAWY" ---- Co to jest? W podpowiedzi jest że format tego numeru ma 3 litery i 10 cyfr.

A ja się zastanawiam co to jest data priorytetowa czy to data wizyty w ambasadzie?

Chyba jutro zadzwonię do TNT bo nikt nie odpowiedział sun 84-84

Napisano

ale Ty za to bylas juz w USA :)

wiesz co chcesz robic?,wedle loterii nie musisz miec nikogo w USA a nawet czasami lepiej nie miec ;)

wazne co chcesz ,jakie masz plany :)

dzięki sly :) planów jest kilka, choć wciąż mocno robocze ;)

nie mniej jednak liczę że do czasu mojej rozmowy (luty) pojawi się na forum jakaś przydatna dla mnie relacja!

Napisano

dobrze ze sa takie posty jak ostatnio :) paru osobom pokaza ze samo losowanie to nic :) nalezy czekac,czekac na swoj numer-wezwanie na rozmowe .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...