haneczka019 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 A tak swoją drogą jak myślicie ile jeszcze losowań z kolei Polska będzie mogła brac udział w loterii?? To było ostatnie. W piątek jest koniec świata.
wiki1701 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Ja juz po wszystkim. Poszło bez problemowo był czarnoskory sympatyczny konsul. Czekanie nie takie najgorsze tylko 2,5. Jeżeli ma się dokumenty w porządku to ta rozmowa to czysta formalność. Ja żadnych finansowych dokumentów nie musiałam pokazywać nawet takich że mam sponsora. Powodzenia dla pozostałych
mi0706 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Ja juz po wszystkim. Poszło bez problemowo był czarnoskory sympatyczny konsul. Czekanie nie takie najgorsze tylko 2,5. Jeżeli ma się dokumenty w porządku to ta rozmowa to czysta formalność. Ja żadnych finansowych dokumentów nie musiałam pokazywać nawet takich że mam sponsora. Powodzenia dla pozostałych Moje gratulacje! A powiedz o co pytał?
wiki1701 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 czym ja się zajmuje? Czym mój mąż ? Co chcemy robić w stanach i kim jest dla mnie osoba do której jedziemy? póżniej już tylko gratulacje. To była krótka rozmowa ale bardzo sympatyczna.
martita_cz Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 gratuluje wzystkim, ktorym rozmowa o GC poszla pomyslnie.. wspolczuje Krulikowi. ale prawda jest jedna.. Przejsc to moze w polskim urzedzie, w USA przepis to przepis i niesetty trzymaja sie tego krotko dlatego sama zaczelam panikowac odnosnie mojego taty.. czyli trzeba miec ukonczone 12 lat z matura? Czy ten zawod bylo trzeba wpisac w dokumentach ktore wysylane byly do KCC? Czy na rozmowie trzeba powiedziec jaki zawod planuje wykonywac w USA?
Joanna3374 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 gratuluje wzystkim, ktorym rozmowa o GC poszla pomyslnie.. wspolczuje Krulikowi. ale prawda jest jedna.. Przejsc to moze w polskim urzedzie, w USA przepis to przepis i niesetty trzymaja sie tego krotko dlatego sama zaczelam panikowac odnosnie mojego taty.. czyli trzeba miec ukonczone 12 lat z matura? Czy ten zawod bylo trzeba wpisac w dokumentach ktore wysylane byly do KCC? Czy na rozmowie trzeba powiedziec jaki zawod planuje wykonywac w USA? Wydaje mi sie ze to bez roznicy czy masz mature czy nie,wazne jest by miec srednie wyksztalcenie. Ja mam 8 lat podstawowki,3 lata zawodowki,i dwa lata zaoczne liceum uzupełniajace po zawodówce.Jak się nie myle papiery ktore wysyłamy do KCC sa ogolnie dostępne i mozesz sprawdzic co nalezy wpisac
martita_cz Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Wydaje mi sie ze to bez roznicy czy masz mature czy nie,wazne jest by miec srednie wyksztalcenie. Ja mam 8 lat podstawowki,3 lata zawodowki,i dwa lata zaoczne liceum uzupełniajace po zawodówce.Jak się nie myle papiery ktore wysyłamy do KCC sa ogolnie dostępne i mozesz sprawdzic co nalezy wpisac Dzieki gdzie mozna to sprawdzic? tata ma rozmowe 10go juz i nie pameitam, jaki wybralam mu zawod i obawiam sie, ze mogl byc to ten z job zone 2-3, bo jakos wtedy niezbyt to ogarnialam..
Joanna30 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Ale jeśli ma średnie wykształcenie (skończone 12 lat nauki), to zawód nie jest ważny.
martita_cz Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Ale jeśli ma średnie wykształcenie (skończone 12 lat nauki), to zawód nie jest ważny. no ma na szcescie.. ma w PL firme budowlana, wiec najwzzyej zrobimy z iego menagera, zeby mial job zone 4, haha (jk)
sly6 Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 jest taki dokument-formularz i ze albo sie zaznacza ze ma sie srednie wyksztalcenie lub tez idzie sie na zawod ,doswiadczenie zawodow i co wtedy wpisalas? zaznaczylas
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.