Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

@karusek - no ok, ale co to zmienia? Napisałam, że mogę być w błędzie, ale nie zmienia to faktu, że w DV2014 zostało wylosowanych znacznie więcej osób niż w 2013 :rolleyes:

Nie do mnie należy ocena i zgodność z prawdą postow innych forumowiczow....

Ale wydaje mi się że powielanie niesprwdzonych informacji zwłaszcza jeśli ma się wątpliwości czy są prawdziwe jest nie na miejscu, gdyż wprowadzają w błąd innych użytkowników forum.

A tak po za tym to wyniki dodatkowego losowania w zeszłym rokubyły ogłoszone 1go Października, dzisiaj mamy 10.

Napisano

@karusek, nie pamiętam dokładnych liczb, ale gdzieś na forum padło, że to jednak nie było 125 000 a 140 000. Mogę się mylić, ale nie zmienia to faktu, że całościowo wylosowano więcej osób i z tego pewnie powodu nie ma co liczyć na jakiekolwiek dolosowanie. I czy z Polski wylosowano 1500 czy wylosowano by 500, to niczego by w tej kwestii nie zmieniło.

Afryka - 61465

Azja - 23270

Europa - 46524

Ameryka Północna - 23

Oceania - 4215

Ameryka Południowa - 4605

Razem: 140102

2. Czy był tu na forum taki przypadek ze ktos został wylosowany i nie doczekał sie terminu rozmowy gdyz zabrakło wiz? Miał za wysoki numer?

Domyślam się, że chodzi o taki przypadek gdzie papiery zostały wysłane odpowiednio wcześnie, tak aby zostały przetworzone - mimo to zabrakło wiz. O takim przypadku tu nie słyszałem ale gdzieś tam mi się "obiło o oczy"

Napisano

Afryka - 61465

Azja - 23270

Europa - 46524

Ameryka Północna - 23

Oceania - 4215

Ameryka Południowa - 4605

Razem: 140102

Domyślam się, że chodzi o taki przypadek gdzie papiery zostały wysłane odpowiednio wcześnie, tak aby zostały przetworzone - mimo to zabrakło wiz. O takim przypadku tu nie słyszałem ale gdzieś tam mi się "obiło o oczy"

OK. paradox, napisz proszę żrodlo informacji, chciałbym poczytać coś więcej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...