nitelite Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 Jestem na "tak". Mam jednak dylemat, opisany tutaj: http://forum.usa.info.pl/topic/20476-dv-2013-dylemat-wylosowanego-bedacego-w-zwiazku/ Nie wiem czy będę w stanie skorzystać. Pozdrawiam wszystkich niepocieszonych losowaniem. To była moja 3 próba.
jaceklub Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 Zostaję w Polsce (wynik 2*0), wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. W sumie cieszę się, że wziąłem udział w loterii bo poznałem USA bardziej. Te parę miesięcy było pouczające ale też pozwoliło mi zastanowić się nad sobą pokochać kraj w którym żyję pewnie wcale nie gorszy od USA i nie lepszy taki tam zwykły europejski ale to moja ojczyzna a o nową ojczyznę raczej trudno lub jest to wręcz niemożliwe. Tak więc jadącym w świat życzę powodzenia a zostającym tutaj dedykuję piosenkę G. Turnau http://iesabel.wrzuta.pl/audio/25tWkoh5QKP/07._piosenka_dla_ptaka
alex_gsxr Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 ja dalej zostaje moknac w uk teraz pazdziernik a jak nie to dv2014 lub plan b czyli zbieranie kasy na E2 pzdr dla szczesliwych zwyciezcow
JacoPL Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 Mi również się nie udało. Gratulacje dla zwycięzców - oby tak do końca. I najważniejsze - NEVER GIVE UP! ZDROWIA!
rynr Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 z mojej strony 2 razy nie, zobaczymy jeszcze co z moim bratem
emigum Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 z mojej strony 2 razy nie, zobaczymy jeszcze co z moim bratem A tak a propos, to wie ktoś kiedy (najwcześniej) rynr mógłby dołączyć do brata jakby ten wygrał?
kzielu Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 A tak a propos, to wie ktoś kiedy (najwcześniej) rynr mógłby dołączyć do brata jakby ten wygrał? 17 lat na oko - musialby zostac obywatelem najpierw (5 lat) , a aktualna priority date dla F4 jest 01DEC00.
Joanna30 Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 A tak a propos, to wie ktoś kiedy (najwcześniej) rynr mógłby dołączyć do brata jakby ten wygrał? Najpierw brat musiałby zostać obywatelem i wtedy mógłby sponsorować swojego brata W tej chwili czas oczekiwania w tej kategorii (F4) to jakieś 12 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.