sonora Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Właśnie się dowiedziałam że losowanie najprawdopodobniej zostanie unieważnione, ponieważ komputer losował tylko część osób, nie brał pod uwagę wszystkich zgłoszeń. Tak więc losowanie trzeba bedzie niestety powtórzyć. Kiedy? - nie wiem. moze przeczytalas gdzies info dotyczace ubieglorocznego losowania i nie zwrocilas uwagi ze chodzi o DV-2012, a nie o tegoroczne DV-2013..?
ArMaNi 82 Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Właśnie się dowiedziałam że losowanie najprawdopodobniej zostanie unieważnione, ponieważ komputer losował tylko część osób, nie brał pod uwagę wszystkich zgłoszeń. Tak więc losowanie trzeba bedzie niestety powtórzyć. Kiedy? - nie wiem. masz jakieś konkretne info ? czy usłyszałaś to od kogoś ? jeżeli to prawda i w najbliższym czasie będzie coś o tym wiadomo do zwracam honor a jeżeli to lipa to hmm widać fantazja nie złą.Ludzie ogarnijcie się z tym dodatkowym losowaniem bo widzę że coraz to nowsze teorie są wypisywane ,za chwilkę ktoś napisze ze kto pierwszy odwiedzi Ambasadę USA w Wawie to dostanie GC.Takie nakręcanie się wzajemne pachnie mi małolatami którzy się nakręcają na wyjazd za wszelką cenę.Będzie te niby dodatkowe losowanie to dowiecie się a jak nie to wyślecie na następne losowanie proste i logiczne
Irvinna Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Loteria Wizowa jest administrowana bezpośrednio i wyłącznie przez the U.S. Department of State Kentucky Consular Center in Williamsburg. Trzeba poczekać na rozpoczęcie pracy przez Administrację USA na ew. potwierdzenie przedmiotowej informacji - o ile jest ona prawdziwa.
Irvinna Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Popsuła sie edycja postów : Jedynym źródłem wiarygodnym informacji nt spraw wizowych jest KCC, w zakresie DV Lottery: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html
lejkapowa Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 dowiedziałam sie tego od siostry przebywającej w Stanach Zjednoczonych.
Irvinna Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 dowiedziałam sie tego od siostry przebywającej w Stanach Zjednoczonych. Administracja KCC rozpoczyna pracę o godz. 14 czasu polskiego, infolinia o 13.30. Jeśli zapadły decyzje, o których piszesz, będą znajdować się one na oficjalnych stronach w/w urzędu.
sly6 Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Irvinna i tak nalezy patrzec na to wiele mozna uslyszec ale to bedzie podane na stronie rzadowej USA
konstancja Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Mysle, ze to jest plotka, drugi rok pod rząd? to by było nie powazne z ich strony, ze mają tak kiepskie systemy i ze mieli cały rok zeby pozbyc sie usterek albo wymienic wadliwy system. To pewnie chodzi o to dolosowanie a reszte to juz ludzie tworzą do tego swoją ideologie.
Telesfor Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Mieli tez wystarczajaco duzo czasu aby sprawdzic wylosowane wyniki przed ich opublikowaniem i uniknac historii jak z przed roku. Gdyby sie to zdarzylo to naprawde bylaby parodia chyba bardziej realistycznie jest przyjac, ze ktos ogladajac TV w obcym jezyku pominal wyrazenie "w roku ubieglym" czy cos podobnego. Za to inna sprawa wciaz otwarta jest to, ze wciaz niewiadomo ile zgloszen wylosowano za pierwszym razem... Nigdzie o tym nie pisza, zreszta niewielki jest tez poglos w necie odnosnie wynikow losowania poza tym, ze sa gdzies tam dostepne.
mikun Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 ktos pewnie usłyszał informację o mozliwym dolosowywaniu w pazdzierniku i mogl sobie dospiewać coś, dorobic teorię... zgadzam sie ze KCC powinno podać informacje apropo tego ile osob wylosowali skad te pazdziernikowe mozliwe losowanie co i jak.... uciełoby to wszystkie plotki domysły teorie wyliczenia itd wystarczyłaby informacja kilka zdań i wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.