megi1595 Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 kurde tak czytam te wszytskie waszy wypowiedzi na temat Lot-u i odczuwam pewne obawy , bo (chyba) niestety mam juz zakupiony bilet do NY na bezposredni lot z warszawy, i to bedzie 1wszy moj lot tymi liniami bo wczesniej jak byłam w usa to leciałam LHz przesiadka, i teraz sie zastanawiam czy dobry wybor z tym Lot-em, powiedzcie mi czy da sie jakos zmienic w osttaniej chwili bilet tzn zminic linie jest w ogole takie cos??? czy jesli rezygnuje sie z tego konkretnego lotu to kasa przepada i trzeba po prostu kupic w tej lini w ktorej sie chce ??
Joanna30 Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Czy kasa przepada to zależy od tego, jakie restrykcje ma Twój bilet.
TomaszNL Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 kurde tak czytam te wszytskie waszy wypowiedzi na temat Lot-u i odczuwam pewne obawy , bo (chyba) niestety mam juz zakupiony bilet do NY na bezposredni lot z warszawy, i to bedzie 1wszy moj lot tymi liniami bo wczesniej jak byłam w usa to leciałam LHz przesiadka, i teraz sie zastanawiam czy dobry wybor z tym Lot-em, powiedzcie mi czy da sie jakos zmienic w osttaniej chwili bilet tzn zminic linie jest w ogole takie cos??? czy jesli rezygnuje sie z tego konkretnego lotu to kasa przepada i trzeba po prostu kupic w tej lini w ktorej sie chce ?? Jeśli kupiłaś juz bilet to nie kombinuj i leć. Mówimy w tym temacie o subiektywnych odczuciach. Leć sama i się przekonaj czy było warto. Może akurat Ci się spodoba?
megi1595 Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Bozeee panicznie boje sie latac.. tdzien przed juz pewnie bedzie mnie szlak trafiac mam nadzieje , ze jakos tten lot w LOT-cie przezyje aaa i dzieki za odpowiedź
ilya_ Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 kurde tak czytam te wszytskie waszy wypowiedzi na temat Lot-u i odczuwam pewne obawy , bo (chyba) niestety mam juz zakupiony bilet do NY na bezposredni lot z warszawy, i to bedzie 1wszy moj lot tymi liniami bo wczesniej jak byłam w usa to leciałam LHz przesiadka, i teraz sie zastanawiam czy dobry wybor z tym Lot-em, powiedzcie mi czy da sie jakos zmienic w osttaniej chwili bilet tzn zminic linie jest w ogole takie cos??? czy jesli rezygnuje sie z tego konkretnego lotu to kasa przepada i trzeba po prostu kupic w tej lini w ktorej sie chce ?? nic sie nie obawiaj, wsiadaj i lec... jest 99,9% prawdopodobienstwo ze bedzie wszystko ok...moga byc owszem jakies opoznienia lotu...jak to na okeciu na lotach do usa...a to pol h a to 1h pozniej sie wystaruje, ale sie wystartuje lecisz jakos zaraz ? kiedy ?
megi1595 Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Nom lece za tydzien 10- tego a czego pytasz ?
ilya_ Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 myslalem ze jakos za kilka miesicy, to jakby sie rozwikłało z tymi dreamlinerami to bys niem leciala...
megi1595 Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 dreamlinerami to chyba jeszcze gorzej z tego co słychac... i wydaje mi sie, ze teraz cały czas bedzie im sie cos psuc ze wzgledu na to, ze wszytsko jest nowe. to te 767 to do dupy' są ??
ilya_ Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 nie no one to sa do latania, a nie do dupy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.