Skocz do zawartości

Dlaczego Nie Leciec Lotem?

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

kurde tak czytam te wszytskie waszy wypowiedzi na temat Lot-u i odczuwam pewne obawy , bo (chyba) niestety mam juz zakupiony bilet do NY na bezposredni lot z warszawy, i to bedzie 1wszy moj lot tymi liniami bo wczesniej jak byłam w usa to leciałam LHz przesiadka, i teraz sie zastanawiam czy dobry wybor z tym Lot-em, powiedzcie mi czy da sie jakos zmienic w osttaniej chwili bilet tzn zminic linie jest w ogole takie cos??? czy jesli rezygnuje sie z tego konkretnego lotu to kasa przepada i trzeba po prostu kupic w tej lini w ktorej sie chce ??

Napisano

kurde tak czytam te wszytskie waszy wypowiedzi na temat Lot-u i odczuwam pewne obawy , bo (chyba) niestety mam juz zakupiony bilet do NY na bezposredni lot z warszawy, i to bedzie 1wszy moj lot tymi liniami bo wczesniej jak byłam w usa to leciałam LHz przesiadka, i teraz sie zastanawiam czy dobry wybor z tym Lot-em, powiedzcie mi czy da sie jakos zmienic w osttaniej chwili bilet tzn zminic linie jest w ogole takie cos??? czy jesli rezygnuje sie z tego konkretnego lotu to kasa przepada i trzeba po prostu kupic w tej lini w ktorej sie chce ??

Jeśli kupiłaś juz bilet to nie kombinuj i leć. Mówimy w tym temacie o subiektywnych odczuciach. Leć sama i się przekonaj czy było warto. Może akurat Ci się spodoba?

Napisano

Bozeee :( panicznie boje sie latac.. tdzien przed juz pewnie bedzie mnie szlak trafiac mam nadzieje , ze jakos tten lot w LOT-cie przezyje

aaa i dzieki za odpowiedź :)

Napisano

nic sie nie obawiaj, wsiadaj i lec...

jest 99,9% prawdopodobienstwo ze bedzie wszystko ok...moga byc owszem jakies opoznienia lotu...jak to na okeciu na lotach do usa...a to pol h a to 1h pozniej sie wystaruje, ale sie wystartuje

lecisz jakos zaraz ? kiedy ?

Napisano

dreamlinerami to chyba jeszcze gorzej z tego co słychac... i wydaje mi sie, ze teraz cały czas bedzie im sie cos psuc ze wzgledu na to, ze wszytsko jest nowe. to te 767 to do dupy' są ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...