megi1595 Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 he he nie no w dosłownym tego słowa znaczeniu nie są do dupy , pytam raczej o metaforyczne znaczenie
ilya_ Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 767 są ok....sa o nich przerozne historyjki, ale nie warto sie nakrecac
tinki Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Ale nakrecacie dziewczyne! Latam LOT-em. W kwietniu tez lece LOT-em, nie narzekam. Jak ma sie cos stac, to sie stanie i nie wazne jaka linia polecisz. A cenie sobie to, ze moge leciec bezposrednio i cena tez ok, i godziny mi odpowiadaja. Wiec lec a potem opisz swoje wrazenia. Pozdrawiam
terrorystka Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Napisano 6 Marca 2013 Hm... LOT oferuje dziś przeloty do NY za ok 1800 PLN (na maj) Co prawda widuje się jeszcze niższe ceny (w zeszłym roku w szalonej środzie mięli NY za 1300 ), ale na tę chwilę, nie widzę ciekawszej oferty u żadnego z przewoźników. Co radzicie, brać? Cholerka, ja też nie lubię tego LOTu ... Ktoś coś wie o ciekawych promocjach do NY na maj lub sierpień (choć sierpień pewnie nie schodzi poniżej 2500...) ? Pozdrawiam!
ilya_ Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Napisano 5 Maja 2013 Pasażer zauważył wyciek paliwa http://kontakt24.tvn24.pl/temat,samolot-zawrocil-z-kolowania-pasazer-zauwazyl-wyciek-paliwa,85974,html?categoryId=496
tege Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Dlaczego nie lecieć? Bo w momencie gdy coś Wam "zniknie" z torby w trakcie trwania podróży usłyszycie od LOTu, że to Wasza wina. PRL pełną gębą - "jem przecież" ;]
Joanna30 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Akurat taka odpowiedź nie jest zarezerwowana tylko dla LOTu
cardigan Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Akurat taka odpowiedź nie jest zarezerwowana tylko dla LOTu Tak jest. Ja miałam taką niemiłą sytuację związaną z "zaginięciem" perfum z bagażu rejestrowanego podczas lotu włoskimi liniami Alitalia. Kiedy przyleciałam do Warszawy okazało się, że mojego bagażu (i kilkudziesięciu innych pasażerów) nie ma i doleci kolejnego dnia - wtedy mi przywiozą bagaż do domu. Tak było, tyle że bagaż okazał się niekompletny. Dowiedziałam się wtedy, że w tych liniach podobne sytuacje zdarzają się niemal codziennie, że zwykle bagaże części pasażerów nie dolatują na czas. Oczywiście sprawa nie została rozwiązana. W dodatku podczas mojego lotu warunki były naprawdę duużo gorsze niż w naszych rodzimych liniach. Ludzie w samolocie były głodni (ja sama myślałam, że umrę z głodu, chociaż nigdy nie obżeram się w trakcie podróży ), a i o jakikolwiek napój ciężko było się doprosić. Obsługa niezbyt miła i niezainteresowana obowiązkami jakie miała. Ogólnie rzecz biorąc od tamtego jednego razu omijam te linie szerokim łukiem i wolę dopłacić gdzie indziej niż lecieć z nimi. Oczywiście ktoś może mieć inne wrażenie, ja mam takie i drugi raz nie zaryzykuję
ilya_ Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 ale to juz chyba raczej nie wina LOT-u jako linii lotniczych tylko moze ktoś cos manipulowal np gdy juz odprawilismy bagaz...wiaodmo kto tam moze pracowac w tych sortowniach...
kzielu Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Praktycznie linia jako taka z bagazem nie ma wiele wspolnego - zajmuja sie tym firmy handlingowe na kazdym z lotnisk ktore ta linia wynajmuje. Wiec o ile linia sama bagazy nie okrada, to odpowiada przed pasazerem co sie z tym bagazem dzieje. Ja LOTem z zasady nie latam tak czy inaczej - tylko Delta i inne skyteamowe linie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.