karmeloo Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 Dziękuję bardzo. Oczywiście, że te i nformacje sa dla mnie b. cenne.Może ktoś jeszcze by coś napisał?
sly6 Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 a kiedy ja lecialem to nie bylo zadnych pieter tutaj masz mape pokazana http://www.schiphol.nl/Travellers/AtSchiphol/Maps.htm KLM ma swoj e-mail i sie spytaj o te pietra aa Schipol nie jest tak duzy jak port lotniczy ze Frankfurcie,Francji i Anglii ;)tutaj masz tutaj taki filmik,,znasz chyba podstawy jezyka ?
karmeloo Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 Bardzo mi to pomogło - chociażby fakt, że nie musze iśc po bagaż, tylko przeżucaja mi sami. Faktycznie odległości między bramkami sa ogromne!!!!szok!!!!jakos dam radę. podejrzewam, że kiedy już znajdę się w samolocie do NY obudze się dopiero na lotnisku ze stresu który przezyję w Amsterdamie :D
sly6 Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 dla mnie to nie jest ogromne i 2 godz starcza na przesiadke chyba ze bedziesz chodzic po sklepach
andyopole Napisano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2012 Bardzo mi to pomogło - chociażby fakt, że nie musze iśc po bagaż, tylko przeżucaja mi sami. Faktycznie odległości między bramkami sa ogromne!!!!szok!!!!jakos dam radę. podejrzewam, że kiedy już znajdę się w samolocie do NY obudze się dopiero na lotnisku ze stresu który przezyję w Amsterdamie :D Wiekszego stresu spodziewaj sie raczej w NY przy odprawie... ;-) AMS to pestka.
wodnik Napisano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2012 a kiedy ja lecialem to nie bylo zadnych pieter och, no własnie ja juz nie pamietam, bo w tamtym całym locie miałam az 4 przesiadki, takze lotniska z tamtego dnia zlewają się w jedno no i w drodze powrotnej to miałam 7h przesiadki wiec poszlam zwiedzać amsterdam no i możliwe,że wtedy pojawiły się jakieś schody i piętra
sly6 Napisano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2012 To jesli zwiedzalas Amsterdam to sa schody,wyjscia i tutaj to sie zgadza teraz juz jest wszystko jasne .
kzielu Napisano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2012 AMS to chyba jedno z najłatwiejszych lotnisk na przesiadki - jak ktoś nie poradzi sobie z AMS to lepiej niech nie wychodzi z domu ;-) Oczywiście mam na myśli duże huby, nie mini-lotniska w rodzaju Okęcia.
sly6 Napisano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2012 nigdy nie slyszalem aby ktos sie zgubil na lotnisku a tyle jest postow na tym forum od 2002 roku
karmeloo Napisano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2012 Boże, czuję się jak jełop(:. Teraz muszę sobie sama udowodnić, że nim nie jestem. To są jeszcze większe i słabiej oznaczone lotniska?Jak wy się ludzie na takich gmachach odnajdujecie?Ok jak tylko dolecę - o ile dolecę na miejsce dam znać co i jak. Jakie są moje wrażenia z podróży. Wiem, że będę leciała m.in Airbus'em - nie mogę się doczekać:)Dziękuję za informacje, czuję się znacznie spokojniejsza!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.