sly6 Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 http://www.rmf24.pl/raport-wybory-w-usa/debaty/news-maleja-szanse-obamy-na-reelekcje-demokraci-przegrywaja-kolej,nId,641547 juz po kolejnej debacie ..
sly6 Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 http://news.yahoo.com/blogs/ticket/poll-romney-leads-obama-florida-7-points-222913313--election.html
kzielu Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 Generalnie ogladalem Pittsburgh-Tennessee, ale te kawalki debaty ktore widzialem to Biden wypadl lepiej niz Ryan - opowiadal oczywiscie pierdoly, ale dobry w tym jest...
lochraven Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 No nie gadaj, że oglądasz football! Hehe, ja się jakoś nie mogę zupełnie do tego sportu przekonać, skacze na siebie dwudziestu facetów, 5 minut przerwy, znowu na siebie skaczą tylko 5 metrów dalej... Za to nie mogę się doczekać aż NBA wystartuje w końcu, już tylko 2 tygodnie z hakiem. A żeby nie było kompletnego OT, to na twitterze wczoraj raczej przeważały opinie takie jak ta: ''Joe Biden looks like he's waiting at the DMV for 4 hours behind Paul Ryan who failed the test and refuses to leave #vpdebate'
jkb Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 Ja się do footballu przekonałem. Jakieś dwa lata temu w sieci znalazłem kilkuminutowy filmik o zasadach gry. I od tamtego czasu wszystko nagle stało się jasne a football stał się dla mnie ciekawym sportem. Nawet na tym meczu na SN byłem
kzielu Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 No nie gadaj, że oglądasz football! Hehe, ja się jakoś nie mogę zupełnie do tego sportu przekonać, skacze na siebie dwudziestu facetów, 5 minut przerwy, znowu na siebie skaczą tylko 5 metrów dalej... Za to nie mogę się doczekać aż NBA wystartuje w końcu, już tylko 2 tygodnie z hakiem. Tylko i wylacznie 2 lata temu dostalem od zony "Footbal for dummies" - jak sie zaczai o co chodzi, to gra wymiata. Wbrew pozorom ma 100 razy wiecej strategii w sobie niz jakakolwiek inna gra zespolowa.
lochraven Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 No to może się kiedyś przekonam, coś w tym jednak musi być skoro tak mówicie - zawsze mi się wydawało, że amerykanie tak to lubią bo to tradycja i mecz w niedzielę przy obiedzie itd. ale ze sportowego punktu widzenia to nic specjalnego - widać się myliłem!
jkb Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 To chyba ten filmik który mi wszystko wyjaśnił. Polecam, bo w 10 minut zrozumiesz o co biega
rafal723 Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 Świetny filmik i wyszło na to, że jak myślałem że wiedziałem, tak nadal uważam że wiedziałem, ale trochę mniej (~80%). Lubię ten sport, ale nie aż tak bardzo jak koszykówkę, i z niecierpliwością czekam na NBA. BTW Podczas której debaty była mowa o footballu ? Ja osobiście chciałbym, żeby Barack wygrał (oglądał ktoś film o Nim, jest tu na forum link, albo film bo stąd go znam), poza tym jest szansa, że jak dotychczas wiz nie znieśli dla POlandii, tak i teraz nie zniosą ( tak, tak wiem że to nie zależy od Niego, a przede wszystkim od Kongresu).
kzielu Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 W czasie zadnej nie bylo mowy - za to w czasie vice-prezydenckiej Pitssburg dostawal becki od Tennessee....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.