andyopole Napisano 4 Maja 2016 Zgłoś Napisano 4 Maja 2016 Wreszcie bede mogl aplikowac o USCship. Czekalem az kolorowy przestanie byc preziem. Gdybym mial wybierac to szczerze mowiac nie ma tam nikogo dla mnie, demokratycznego republikanina.
jkb Napisano 4 Maja 2016 Zgłoś Napisano 4 Maja 2016 Wreszcie bede mogl aplikowac o USCship. Czekalem az kolorowy przestanie byc preziem. Gdybym mial wybierac to szczerze mowiac nie ma tam nikogo dla mnie, demokratycznego republikanina. Ja to chyba musze jeszcze troche poczekac, nim libertarianie zaczna byc wybieralni... a papiery o USC wyslalem w piatek ;-)
kzielu Napisano 4 Maja 2016 Zgłoś Napisano 4 Maja 2016 Ja wlasnie moge po raz pierwszy a tu taka dupa.
andyopole Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Ja to chyba musze jeszcze troche poczekac, nim libertarianie zaczna byc wybieralni... a papiery o USC wyslalem w piatek ;-) Ja zrobię to jesienią. Teraz nie mam czasu.
pelasia Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Ja zrobię to jesienią. Teraz nie mam czasu. Jak sie teraz zabierzesz to nawet na wybory zdazysz
andyopole Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Jak sie teraz zabierzesz to nawet na wybory zdazysz Myślę że ten jeden raz USA jakoś sobie poradzą bez mojego glosu.
jkb Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Myślę że ten jeden raz USA jakoś sobie poradzą bez mojego glosu. Czy aby na pewno?
andyopole Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Czy aby na pewno? Do tej pory jakoś się państwo utrzymalo beze mnie więc dadzą radę.
jkb Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Do tej pory jakoś się państwo utrzymalo beze mnie więc dadzą radę. W sumie racja... gdyby jeszcze tylko kazdy uprawniony do glosowania tak myslal...
andyopole Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 W sumie racja... gdyby jeszcze tylko kazdy uprawniony do glosowania tak myslal... Tzn. zasadniczo jestem za tym żeby brać udział w wyborach. Ten kto nie głosuje nie powinien mieć żadnych pretensji do wyniku wyborów ani sposobu rządzenia nowych ludzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.