golec2604 Napisano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Jedena osoba podaje formularz DS-230 druga DS-230, DSP-122 to w koncu ile ma byc tych formularzy?? i gdzie sie odsyła wszedzie pisza KCC ale nic wiecej, jaki adres tam itp???
mi0706 Napisano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 golec, tak jako OLUDOMI napisała powyżej. Wszystko jest w instrukcji jaką będziesz miał przy informacji o wylosowaniu. A poza tym, co się tak niecierpliwisz, przecież jeszcze nie wiesz czy wygrałeś! Jak czegoś nie rozumiesz po angielsku to skorzystaj z Google Translate.
golec2604 Napisano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Zakładam ze mnie wylosowali lub moja dziewczyne a najlepiej to nas dwoje. I chce wiedzieć. Ewentualnie wrazie gdy by tylko jedną osobe wylosowali (a wzielibysmy cywilny) to ni wiem czy ta druga musi tez te same czy inne formularze wypełnic
Joanna30 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Świetnie, że toczy się dyskusja wokół pytań, które padły już w pierwszym poście wraz z odpowiedziami...
OLUDOMI Napisano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 jakby Was razem wylosowali to by musiało być mega szczęście u mnie w rodzinie na 8 zgłoszeń tylko mój narzeczony (wtedy) został wylosowany tam Ci pisze w tym co ci skopiowałam jakie dokumenty należy wypełnić i który wniosek wypełnia tylko główny aplikant:) Głowny aplikant musi wypełnić wszystko a pozostali członkowie tylko dwie części DS - 230. Spokojnie naprawdę tylko spokój może cie uratować ja czekam na rozmowę mam za nie cały tydzień i też się mega stresowałam ale od dwóch dni dałam na wstrzymanie bo idzie zbzikować pozdrawiam
sonora Napisano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Golec, troche cierpliwosci. Widac, ze czujesz sie tak pewnie jakbys mial jakies loteryjne inside info, ale moze poczekaj do srody. Wszystko sie wtedy wyjasni, a pytan podobnych do tych, ktore zadajesz bedzie po 1 maja mnostwo - i pewnie wiekszosc zeszlorocznych bedzie ponownie walkowanych...
mi0706 Napisano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Świetnie, że toczy się dyskusja wokół pytań, które padły już w pierwszym poście wraz z odpowiedziami... ale za to jaka frekwencja!!!
JacoPL Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Cisza przed burzą Jeszcze raz powodzonka wszystkim!
golec2604 Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 od której godziny naszego czasu można sprawdzać?? byłem teraz i nic nie pisza tam o DV 2014
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.