margherita_s Napisano 1 Marca 2018 Zgłoś Napisano 1 Marca 2018 Widzę, że na combo card czekałas ok. 2,5 miesiąca. Ja już czekam 3,5 (uscis dokumenty dostalo 11/21). Z tego, co czytalam na visa journey, obecnie standardowy czas oczekiwania to 5-6 miesięcy...
jkb Napisano 1 Marca 2018 Zgłoś Napisano 1 Marca 2018 O kurde, dlugo strasznie Ja na swoja combo card w 2013 czekalem 60 dni mniej wiecej...
Gość Napisano 1 Marca 2018 Zgłoś Napisano 1 Marca 2018 Ja po 6 miesiacach juz mialam zielona karte. o.O Combo tez dostalam jakos po 2 miesiacach.
margherita_s Napisano 1 Marca 2018 Zgłoś Napisano 1 Marca 2018 Zazdroszcze... Widocznie trafilam na jakiś wielki zastój, mają wyjątkowo dużo podań. Już wariuje w domu bez pracy.
andyopole Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Napisano 2 Marca 2018 6 godzin temu, margherita_s napisał: Zazdroszcze... Widocznie trafilam na jakiś wielki zastój, mają wyjątkowo dużo podań. Już wariuje w domu bez pracy. Gdzie mieszkasz? U mnie zielsko trzeba wyrwać w ogrodku!
Patipitts Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Napisano 2 Marca 2018 1 minutę temu, margherita_s napisał: Ohio. Ale mogę wpaść do Oregonu Szukaj pracy i jak coś dzwon o expedite, ja mam tak zamiar zrobic. Ale na vj niektórzy roznie dostają to ead, to chyba zalezy od pracownika do jakiego trafisz. Sa ludzie z listopadowego wątku juz z kartami.
andyopole Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Napisano 2 Marca 2018 11 minut temu, margherita_s napisał: Ohio. Ale mogę wpaść do Oregonu Przybywaj. Wikt i opierunek gwarantowany.
margherita_s Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Napisano 2 Marca 2018 14 godzin temu, Patipitts napisał: Szukaj pracy i jak coś dzwon o expedite, ja mam tak zamiar zrobic. Ale na vj niektórzy roznie dostają to ead, to chyba zalezy od pracownika do jakiego trafisz. Sa ludzie z listopadowego wątku juz z kartami. Wlasnie przejrzałam listopadowy wątek na vj i rzeczywiście, nawet ci, którzy wyslali dokumenty kilka dni po mnie, dostali juz karty. Dziwne. Chyba zrobię tak, jak mowisz i zaczne wysylac resume w różne miejsca.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.