lmonika Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 Imonika czy Ty już czekasz na wywiad w ambasadzie? My planujemy ślub 20 lipca, ale chyba zacznę używać czasu przeszłego. Planowaliśmy. Gdybyśmy dostali NOA2 w momencie kiedy przyszło RFE to jeszcze byłaby nadzieja, a teraz to już czarno to widzę I naprawdę szlag mnie trafia jak widzę, że 2 lata temu ludzie dostawali NOA2 po 2-3 miesiącach. Naprawdę. Nie, jeszcze czekam na pakiet. Ale pocieszyła mnie dzisiejsza wiadomość. Doszedł dokument do Narzeczonego i w papierach jest informacja,że najpóźniej w USA muszę być 4 sierpnia ( akceptacja petycji była 4 kwietnia) - więc obstawiam,że się wyrobimy. Może Wy też zdążycie?? Głowa do góry
jkb Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 Nie, jeszcze czekam na pakiet. Ale pocieszyła mnie dzisiejsza wiadomość. Doszedł dokument do Narzeczonego i w papierach jest informacja,że najpóźniej w USA muszę być 4 sierpnia ( akceptacja petycji była 4 kwietnia) - więc obstawiam,że się wyrobimy. Może Wy też zdążycie?? Głowa do góry To nie tak... jak NOA2 masz z 4 kwietnia, to wiza musi być wydana do 4 sierpnia... potem masz 6 miesięcy na wlot. Pozdrawiam
lmonika Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 To nie tak... jak NOA2 masz z 4 kwietnia, to wiza musi być wydana do 4 sierpnia... potem masz 6 miesięcy na wlot. Pozdrawiam Aaaa takie buty No to i tak się mieścimy w czasie, to najważniejsze Mama Narzeczonego źle nam musiała przekazać - bo aktualnie oboje jesteśmy w PL.
Laurka Napisano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 Szczęśliwy dzień dla mnie i mojego narzeczonego! Dostaliśmy dzisiaj NOA2 po dokładnie 6 miesiącach i 3 tygodniach (z RFE po 6 miesiącach i 1 dniu; RFE rozpatrzone w 2 tygodnie). Kamień spadł mi z serca! Dzięki Bogu!
jkb Napisano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 Gratulacje No to teraz kilka tygodni czekania na NVC
Karolajnaaa12 Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 tak my pisalismy do kongresmana z NY do Pana Peter-a T. KInga... bardzo mili i pomocni ludzie tam pracuja..... sprobuj sie z nimi skontaktowac.... a nasze papiery sa w NVC teraz... oby ten koszmar sie juz skonczyl..ilez mozna czekac...
ernest Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 Chyba dostałem dzisiaj approved bo przeskoczyło na kółeczko post decision activity i co teraz ktoś wie?
Karolajnaaa12 Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 teraz twoja petycje wysla do nvc i potem nvc wysle to do ambasady... to zajmie im jakis miesiac..
Laurka Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 Chyba dostałem dzisiaj approved bo przeskoczyło na kółeczko post decision activity i co teraz ktoś wie? Chyba? Vermont czy Kalifornia?
ernest Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 Kalifornia i jest napisane we mailed you a notice that we have approved this I129F PETITION FOR FIANCE(E). Please follow any instructions on the notice. If you move before you receive the notice, call customer service at 1-800-375-5283.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.