Joanna30 Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 No to chyba wszystko zrozumiałe, prawda?
Laurka Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 Kalifornia i jest napisane we mailed you a notice that we have approved this I129F PETITION FOR FIANCE(E). Please follow any instructions on the notice. If you move before you receive the notice, call customer service at 1-800-375-5283. Super! W Kalifornii ewidentnie coś się ruszyło!
kiarka87 Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 Dokladnie California zabrala sie do pracy! tez dzis koleczko przeskoczylo na Post decision activity, ciesze sie bardzo to bylo dlugie 7miesiecy z haczykiem! teraz wszystko pojdzie z gorki ale narazie to mam zawal chyba taka podekscytowana jestem!
Laurka Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 Dokladnie California zabrala sie do pracy! tez dzis koleczko przeskoczylo na Post decision activity, ciesze sie bardzo to bylo dlugie 7miesiecy z haczykiem! teraz wszystko pojdzie z gorki ale narazie to mam zawal chyba taka podekscytowana jestem! Gratulacje!! O ja nie wierzę własnym oczom! Na VJ dwanaście approvali z datą 17 kwietnia w CSC!!! To jest niewiarygodne! A w Vermont tylko jeden o.O
jkb Napisano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 W tym poście zawarłem trochę informacji nt. ostatnich approvali w CSC: http://forum.usa.info.pl/topic/22054-csc-bawi-sie-w-najlepsze/#entry176127 Chętnych do poczytania zapraszam. Generalnie cieszę się, że Kalifornia w końcu ruszyła... żeby jeszcze tak Missouri się ogarnęło
ernest Napisano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 Dokladnie California zabrala sie do pracy! tez dzis koleczko przeskoczylo na Post decision activity, ciesze sie bardzo to bylo dlugie 7miesiecy z haczykiem! teraz wszystko pojdzie z gorki ale narazie to mam zawal chyba taka podekscytowana jestem! Gratulacje Wydaje mi sie ze u mnie tez juz z gorki ;D
freja Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 nareszcie. NOA2!!! Po prawie osmiu miesiacach ( bez dwoch dni )Uff. California szaleje w tej chwili :-)
Laurka Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 nareszcie. NOA2!!! Po prawie osmiu miesiacach ( bez dwoch dni )Uff. California szaleje w tej chwili :-) Freja gratulacje! Nareszcie!
freja Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 Freja gratulacje! Nareszcie! Dziekuje, bardzo pomogla nam kobieta z biura kongresmena.
Laurka Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 Nasz Kongresmen też był pomocny i zadziałał i jestem bardzo zadowolona, że podjęliśmy ten krok i się skontaktowaliśmy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.