DanaO89 Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 10 minutes ago, Roelka said: Dziewczyny (i chlopaki), to gdzie w USA bedziecie mieszkac? San Antonio, Texas
Gość Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Teraz, DanaO89 napisał: San Antonio, Texas Uu, mam nadzieje, ze lubisz upały.
DanaO89 Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Just now, Roelka said: Uu, mam nadzieje, ze lubisz upały. Na szczęście uwielbiam
Isabie Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 @marc08 Hej! widzę , ze jako jedyni (na tym forum) wysłaliśmy petycje w podobnym czasie Tzn my troszkę wcześniej , bo juz mamy NOA1 od 8mego sierpnia, ale jestem ciekawa jak się nasze dwie sprawy zbiegną czasowo! Ja na pewno dam znać jak juz dostaniemy NOA2! Myślę, ze powinniście sie wyrobic ze wszystkim do ślubu/wesela 3mam kciuki, powodzenia! @Roelka Colorado
ilon Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 8 godzin temu, DanaO89 napisał: Na szczęście uwielbiam Ja tez uwielbiam upaly, ale jak jestem na wakacjach. Jak musze pracowac i funkcjonowac jakos jak dziennie upaly, jak mi psy nie chca isc na plac, jak sie eyeliner rozplywa na oku to az sie odechciewa
Gość Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 19 minut temu, Isabie napisał: @Roelka Colorado Nice! Jedno z miejsc w których chce zamieszkać po powrocie z Niemiec.
DanaO89 Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 1 minute ago, ilon said: Ja tez uwielbiam upaly, ale jak jestem na wakacjach. Jak musze pracowac i funkcjonowac jakos jak dziennie upaly, jak mi psy nie chca isc na plac, jak sie eyeliner rozplywa na oku to az sie odechciewa Obym nie mówiła tak samo za jakiś czas
ilon Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Teraz, DanaO89 napisał: Obym nie mówiła tak samo za jakiś czas A co dopiero jak wiesz, ze na placu 30 stopni i super byloby polezec na plazy a tu trzeba w robocie siedziec i marznac jak AC jest nastawione na najzimniej
DanaO89 Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Just now, ilon said: A co dopiero jak wiesz, ze na placu 30 stopni i super byloby polezec na plazy a tu trzeba w robocie siedziec i marznac jak AC jest nastawione na najzimniej W tych upałach sweter zawsze pod ręką musi być
pelasia Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 35 minut temu, Isabie napisał: 14 minut temu, Roelka napisał: Nice! Jedno z miejsc w których chce zamieszkać po powrocie z Niemiec. @Roelka Colorado Fajny Stan
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.