sly6 Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2015 Eryk tak tez zrob,skontaktuj sie z biurem i wrazie zapytany powiesz na rozmowie. Mozna wpisac hotel i przykladowe daty,na granicy mozesz podac inny adres
Eryk85 Napisano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2015 Witam, Bardzo dziękuję za dotychczasową pomoc. Maj jednak jeszcze jedno pytanie. Określając zatrudnienie w przypadku mojej narzeczonej muszę zaznaczyć OTHER i wpisać z ręki księgowa (bo nie ma na liście), ale w miejscu gdzie wpisuje nazwę pracodawcy mam dylemat ponieważ narzeczona pracuje w Spółdzielni Mieszkaniowej i nie wiem teraz jak mam to wpisać czy po polsku czy angielsku a jeśli po angielsku to jaka jest prawidłowa nazwa ?
sly6 Napisano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2015 mozna wpisac w j.polskim bez znakow polskich
barkley1 Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2015 Piszesz, że można pisać w j.polskim skąd takie info? Bo na stronie wyraźnie napisane, że odpowiedzi udzielane mają być po angielsku. Drugie pytanie, czy dziecko 5 letnie ma być na rozmowie obecne, jeśli będą oboje rodziców na rozmowie w ambasadzie?
Garrett Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2015 Co jeżeli wypełniłem i zatwierdziłem DS-160 a chciałbym coś zmienić? Czy mogę tak po prostu wypełnić nowy wniosek?
sly6 Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2015 kiedys byla taka mozliwosc o teraz jest tak samo ze mozna wypelnic wniosek w j.polskim.w 1 pkt mozna uzyc ś,ć itd w innych punktach wypelnia jest bez polskich znakow na wielu forach tak pisze i nikt nie zostal odeslany,dostaja tez wizy te osoby a co do dziecka nie musi byc na rozmowie
Taras Szewczenko Napisano 17 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2015 Witam serdecznie! Prosiłbym o potwierdzenie, czy mogę powtarzać wypełnianie i zapisywanie kolejnych wniosków, a wiążący będzie dopiero ten, który wyślę wraz z Application ID i numerem potwierdzenia wpłaty? Chodzi o to, że już zapłaciłem, ale we wniosku z całą pewnością mam błędy i chcę je poprawić
Taras Szewczenko Napisano 17 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2015 mozesz to poprawiac no mam tutaj https://ceac.state.gov/genniv/Common/Recovery.aspx View Confirmation Page, lub Create new.., jak zaznaczam to pierwsze, to mi pokazuje stronę potwierdzającą złożenie podania, a jak klikam w to drugie, to tylko tworzenie nowego podania z nowym Your Application ID a nie mam wglądu do poprawiania DS160 , jak coś mieszam to sorry
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.