lipiecpiotr2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 jeszcze wniosku nie zlozylem ???????? a tak wogole poczytaj inne forum co ludzie pisza w formularzach i co mówią do konsula ,ambasada musi dawac wizy bo z tego kase maja a jak by nie dawali to by nikt sie nie starał a tak wogole wizy nikt nie zniesie napewno nie Obama hehehehe
Joanna30 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Jaja sobie robisz? Powiedziałeś, że poprzednio, jak starałeś się o wizę, to Twoja siostra była już nielegalnie, a Ty skłamaleś na ten temat. To idź skłam po raz kolejny... Po co pytasz, co masz mówić, żeby dostać wizę? A mnie nie obchodzi, co mówią inni. Każdy ponosi odpowiedzialność za siebie. Ambasada wcale wiz nie musi dawać wszystkim. I na szczęście nie daje. Prezydent USA nie ma takiej władzy, żeby znieść wizy. Bez względu, kto będzie zajmował to stanowisko. A może ja źle zrozumiałam Twój post. Może jakbyś używał znaków interpunkcyjnych, to Twoje posty byłyby bardziej czytelne.
lipiecpiotr2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 a co myslisz ze maja takie rzeczy kto jest legalnie a kto nie mi sie wydaje ze nie maja tylko maja ile zrodziny ma wize i tutaj trzeba mowic prawde a ambasada w polsce musiala by sie dowiadywac gdzie indziej kto wrucil kto nie jedynie co to maja w usa na granicy kto wlecial do usa i kiedy wylecial z usa jedynie to oni moga cofnac do Polski .Czytalem na innych forach ze jak sie leci do innego stanu to nie ma problemu z wlotem bo pierwszy raz sie jest w tym stanie tylko pisze to co czytalem
makdonald Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Jaja sobie robisz? Powiedziałeś, że poprzednio, jak starałeś się o wizę, to Twoja siostra była już nielegalnie, a Ty skłamaleś na ten temat. To idź skłam po raz kolejny... Po co pytasz, co masz mówić, żeby dostać wizę? A mnie nie obchodzi, co mówią inni. Każdy ponosi odpowiedzialność za siebie. Ambasada wcale wiz nie musi dawać wszystkim. I na szczęście nie daje. Prezydent USA nie ma takiej władzy, żeby znieść wizy. Bez względu, kto będzie zajmował to stanowisko. A może ja źle zrozumiałam Twój post. Może jakbyś używał znaków interpunkcyjnych, to Twoje posty byłyby bardziej czytelne. Kolega naczytal sie za duzo Wojaczka. Mimo to, POLISH, PLEASE !
lipiecpiotr2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 a jesli chodzi o Obame to Obama jest tylko na pokaz a inne głowy mysla za niego on tylko powtarza i on o wizie nie decyduje co ma byc itp mowie co pisza ludzie i nie czytam tego gówna co ludzie pisza bo mnie to kolo *** lata
sly6 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 to czytaj inne posty -inne fora system jest ten sam Moze zapoznaj sie dobrze z tym forum ostatnio ktos oklamal Konsula ile byl w USA i zostal o tym poinformowany ze klamie a staral sie o wize w Niemczech ,wiec maja pewne informacje w systemie czy tez nie? a gdzie masz takie forum to z checia poczytam . Nie musza Ci dac wizy wogole i bedzie kasa tak samo ..
Joanna30 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 To ciekawe, że według Ciebie informacje kto kiedy wjechał i wyjechał z USA mają tylko na granicy... A oni nie muszą mieć informacji, że twoja siostra jest nielegalnie. Wystarczy, że wiedzą, kiedy wyjechała. Maksymalnie można na 6 miesięcy, więc jeśli siedzi dłużej (i nie jest w trakcie AOS), to siedzi nielegalnie - to chyba logiczne, prawda? Zrób, jak uważasz. Poczytaj też nasze forum, w którym bez ściemy będziesz wiedział, jakie informacje mogą mieć w ambasadzie, a nie tylko to, co Tobie wygodnie
lipiecpiotr2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 czytaj dobrze albo jak nie rozumiesz to pare razy przeczytaj nie mam zamiaru klamac ile bylem tylko kto jest w usa
kzielu Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Klamstwo to klamstwo - dozywotni ban. Masz duze szanse na niego...
Joanna30 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 To wytłumacz mi, jak zrozumieć ten post? bo pamietam jak sie staralem rok temu o wize to pow konsulowi ze nikogo nie mam w usa tylko siostra ma wize i jest w polsce a byla w usa nie legalnie to mysle ze nie maja Była Twoja siostra nielegalnie kiedy poprzednio staraleś się o wizę, czy nie? Bo dla mnie wychodzi, że była. Nawet po przeczytaniu tego posta kilkakrotnie wychodzi mi, że była. Albo jak zrozumieć ten post? a co myslisz ze maja takie rzeczy kto jest legalnie a kto nie mi sie wydaje ze nie maja tylko maja ile zrodziny ma wize i tutaj trzeba mowic prawde a ambasada w polsce musiala by sie dowiadywac gdzie indziej kto wrucil kto nie jedynie co to maja w usa na granicy kto wlecial do usa i kiedy wylecial z usa jedynie to oni moga cofnac do Polski Że wydaje Ci się, że nie mają kto jest legalnie (czy też nie)? Że tylko na granicy mają takie info? I powtórzę, bo widzę, że nie rozumiesz - jesli chcesz być zrozumiany, to pisz po polsku, a przynajmniej używaj znaków interpunkcyjnych. To nie boli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.