Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Najwyraźniej kolega kanadol nie zna ani jednej osoby homoseksualnej,dlatego się wypowiada. Tak się składa, że w Polsce jest bardzo duże zapotrzebowanie na takiego rodzaju kluby. Sama jestem stałym gościem w takich miejscach i naprawdę widzę co tam się dzieje i co można by było zrobić by przychodziło znacznie więcej osób. I koniec tematu o homoseksualizmie.

Mi chodziło tylko o pomoc w dążeniu do mojego wyjazdu, a nie pomoc w tym co mam zamiar zrobić później... :)

Nie znam osobiscie zadnej osoby homoseksualnej i bynajmniej nie mam z tego powodu wyrzutow sumienia :)

Nie mam nic do osob homoseksualnych, tylko do ich zachowan homoseksualnych ktore sa wynaturzeniem niezgodnym z prawami natury, ale tez choroba dosc ciezka glownie o podlozu psychicznym.Udowodnione jest ze w dziecinstwie takie osoby nie zaznaly milosci i akceptacji w rodzinach lub wsrod rowiesnikow.Wiec po czesci nie tylko sobie sa winne te osoby za to kim sa.

chcesz bardzo, to jedz np. do Toronto, jest tam multum takich klubow, jesli zachaczysz o 2lipca to zobaczysz pride parade,jest to parada spolecznosci gejowskiej, cos ponad milion osob na tej paradzie. Bylem raz z ciekawosci, sobie ogladnac i powiem Ci ze usmialem sie do lez :D jak ogladnalem te dziwadla.

Jesli Twoim marzeniem jest otwarcie klubu to wolna wola....

pozdrawiam i milego zwiedzania :)

Napisano

Kanadol.. Zaczynasz robić się impertynencki.. Nie masz prawa nikogo obrażać. Proszę Cię. Przestań się wymądrzać, bo mi po prostu zaczyna się robić Ciebie żal. Nie znasz nikogo, więc za przeproszeniem "gówno" wiesz. Żegnam pana...

Napisano

Czyli rozumiem, że mój post o tym, że homoseksualizm nie ma nic wspólnego z tożsamością płci nie jest dla Ciebie żadnym argumentem.

No cóż, pozostaje mi więc współczuć Tobie, że nie potrafisz rozróżniać takich pojęć...

Joanno30 troche sie nie zrozumielismy. Ja pisalem ze ta klinika specjalizuje sie w leczeniu zaburzen tozsamosci plciowej oraz co zapomnialem dodac osob homoseksualnych.Zapomnialem dopisac tego, a to zmienia calkiem sens zdania.

Masz racje ze homoseksualizm i tozsamosc plciowa to sa dwa rozne pojecia.

Tak poza tym w pieknym miescie mieszkasz Joanno.Mam tam rodzine.

Pozdrawiam serdecznie

God With You

Napisano

Kanadol, ostrzegam, że jeszcze jeden post z takimi "argumentami", a zakończy się Twoja możliwość pisania czegokolwiek.

Przepraszam jesli zagalopowalem sie za daleko.

Ja po prostu bylem szczery w tym co pisalem.

Napisano

Cieszę się, że rozróżniasz te pojęcia.

Ale nie wchodźmy w to, czy homoseksualizm jest chorobą, czy też nie.

To, że według Ciebie tak jest, nie oznacza, że faktycznie jest to choroba wymagająca leczenia.

To, że według Ciebie osoby o innej orientacji seksualnej to "dziwadła", na których widok śmiejesz się do łez (czyli swoje współczucie i modlitwy zostawiasz gdzieś za sobą), to nie znaczy, że faktycznie są dziwadłami.

I na tym zakończmy ten temat.

Napisano

To zależy gdzie mam jechać najpierw. Nowy York albo Chicago. Dlatego się pytam, gdzie nie będą godzinę trzymali i wypytywali. Nie jestem osobą opanowaną w każdej sytuacji i mogę wpaść w panikę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...